exnet.gr
Τηλεφωνία
Ένα… “προσιτό” smartphone από τη Vertu
11/08/2016

H Vertu φτιάχνει κινητά πολυτελείας για όσους μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά τώρα παρουσιάζει ένα πιο… προσιτό μοντέλο.

H έννοια του προσιτού μοντέλου από την Vertu συνίσταται στο ότι το Vertu Aster Chevron που μόλις παρουσιάστηκε κοστίζει 4.200 δολάρια, αντί για τα 9.000 δολάρια που πρέπει να δώσει κανείς για να αποκτήσει ένα από τα… ακριβά μοντέλα της εταιρείας. Όπως και άλλα smartphones της Vertu, έτσι και το Aster Chevron δίνει έμφαση στην πολυτέλεια και όχι τόσο στην τεχνολογία. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του νέου μοντέλου είναι το ιταλικό ύφασμα και το τιτάνιο, σε τρεις διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές.

Στο εσωτερικό του Vertu Aster Chevron συναντά κανείς έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801, με μνήμη RAM 2 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB. H οθόνη του έχει διαγώνιο 4.7 ιντσών και ανάλυση 1920×1080 pixels. H πίσω κάμερα είναι στα 13 Megapixel, ενώ η μπροστινή στα 2.1 Megapixel. Στον τεχνολογικό εξοπλισμό του “προσιτού” smartphone της Vertu συμπεριλαμβάνεται, επίσης, μία μπαταρία χωρητικότητας 2275 mAh, τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, NFC και υποστήριξη δικτύων 4G.

Βέβαια, εκτός από τα mid – range χαρακτηριστικά που βρίσκει κανείς σε οποιοδήποτε smartphone με τιμή μέχρι τα 200 ευρώ, η Vertu προσφέρει μία υπηρεσία από την οποία μπορεί κανείς να ζητήσει οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκόλυνση.
pestaola.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *