exnet.gr
Τηλεφωνία
Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη της δεκαετίας: Δείτε τα νέα γυάλινα iPhones
27/10/2016

Λεπτομέρειες για το νέο iPhone, που θα κυκλοφορήσει του χρόνου – έχοντας υποστεί μάλιστα τεράστιες παρεμβάσεις στο σχεδιαστικό κομμάτι – αποκαλύφθηκαν την Τετάρτη στην Ιαπωνία. Τα νέα iPhones, μάλιστα, αναμένονται να αυξήσουν τις πωλήσεις της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nikkei, το επόμενο τηλέφωνο της Apple θα έχει “γυάλινη πίσω όψη” την οποία θα συγκρατεί ένα μεταλλικό πλαίσιο και θα κυκλοφορήσει σε 3 μεγέθη: με τις υπάρχουσες οθόνες των 4.7 και 5.5 ιντσών και τη νέα, πολυαναμενόμενη οθόνη των 5 ιντσών.

“Η Apple αποφάσισε ότι και τα τρία μοντέλα θα έχουν γυάλινη πίσω όψη, αποσπώμενη από το μεταλλικό πλαίσιο που υπάρχει ήδη στα iPhones, ενώ η Biel και Lens κατά πάσα πιθανότητα θα παρέχουν τα γυάλινα μέρη για τα iPhone της νέας γενιάς” αναφέρει πηγή στο Nikkei.

Οι πληροφορίες προέρχονται “εκ των έσω” και περιέχουν ασάφειες για τα ονόματα των προμηθευτών που θα συνάψουν τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια, ώστε να παράσχουν στην Apple το γυαλί, τις οθόνες και άλλα μέρη που θα δημιουργήσουν τα νέα iPhone.

0908n-iphone_article_main_image

Οι πληροφορίες συνάδουν βέβαια, με όλα όσα γνωρίζουμε για τα iPhone της επόμενης γενιάς, μία ιδιαίτερα σημαντική συσκευή για την εταιρεία. Φήμες μάλιστα λένε ότι πρόκειται να είναι το “κλειδί” γα την επέτειο των 10 χρόνων και ότι δεν θα είναι άλλη μία συσκευή της σειράς “S”.

“Περιμένουμε εδώ και καιρό το γυάλινο iPhone” είχαν δηλώσει πριν καιρό παράγοντες της Apple ενώ σύμφωνα με πηγές, ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τομέα της εταιρείας, Jony Ive θέλει η νέα συσκευή να μοιάζει σαν “ένα μονόφυλλο γυαλί”.

Στις νέες προσδοκίες της πολυαναμενόμενης συσκευής συγκαταλέγονται η ασύρματη φόρτιση, η έλλειψη κουμπιού που οδηγεί στο κεντρικό μενού (home button) και μία κυρτή γυάλινη οθόνη, η οποία θα καταργήσει τις κλασικές προσόψεις της Apple. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το μεταλλικό πλαίσιο πιθανόν να κατασκευαστεί από ατσάλι που δε λεκιάζεται αντί από αλουμίνιο, που είναι και το αγαπημένο υλικό της Apple.

Βέβαια, όλες αυτές οι πληροφορίες αφορούν στο πρώιμο σχεδιαστικό στάδιο του νέου iPhone και η Apple μπορεί να αλλάξει τα σχέδια της μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο, οπότε και θα παρουσιαστεί η καινούρια συσκευή.

mononews.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *