exnet.gr
Τηλεφωνία
ΔΙΑΡΕΥΣΗ/LEAKED: Τα Xiaomi Mi 5s και Mi 5s Plus σε πρόμο φωτογραφίες
26/09/2016

Η Xiaomi ετοιμάζετε πυρετωδώς για την επίσημη ανακοίνωση των δύο ολοκαίνουργιων συσκευών της, Xiaomi Mi 5s και Mi 5s Plus. Η ανακοίνωση έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου και ήδη γνωρίζαμε αρκετές λεπτομέρειες για τις συσκευές, αλλά σήμερα κυκλοφόρησαν οι προμο φωτογραφίες.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δεν αφήνουν τίποτα στην φαντασία μας, καθώς φαίνονται ολοκάθαρα οι συσκευές. Το πιο αποκαλυπτικό γεγονός της φωτογραφίας είναι η πλάτη του Xiaomi Mi 5s, καθώς αποκαλύπτονται οι δύο πίσω κάμερες της συσκευής, αλλά και η κυρτή, κεραμική επιφάνεια.

Εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που πολύ καλά γνωρίζουμε, αυτό που ανακαλύψαμε σήμερα είναι ότι τα νέα Xiaomi Mi 5s θα διαθέτουν οθόνη με force touch τεχνολογία, τύπου iPhone. Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει αν η παρούσα τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα ή μόνο στα ακριβά. Με την χρήση της force touch τεχνολογίας, το κινητό θα μπορεί να καταλάβει πόσο δυνατά πιέζουμε την οθόνη του. Έτσι με χρήση software, τα νέα Xiaomi Mi 5s και Mi 5s Plus θα εκμεταλλεύονται την παραπάνω τεχνολογία και θα αλληλεπιδρούν καταλλήλως.
Η επόμενη λεπτομέρεια που μόλις μάθαμε είναι η ύπαρξη Snapdragon Sense ID ultrasonic fingerprint scanner, κρυμμένο μέσα στο κεντρικό κουμπί των συσκευών. Σύμφωνα με φήμες, ο συγκεκριμένος fingerprint sensor υποτίθεται ότι θα ήταν ενσωματωμένος μέσα στην οθόνη της συσκευής, αλλά η ύπαρξη κεντρικού home κουμπιού, μπερδεύει την κατάσταση.
dual-camera-setup-on-the-back-of-the-mi-5s

Το Xiaomi Mi 5s αναμένεται να κοστίζει περίπου 300 δολάρια, ενώ αν σκοπεύετε να αγοράσετε το μεγαλύτερο Xiaomi Mi 5s Plus, αυτό θα κοστίσει περίπου 450 δολάρια.promotional-poster-reveals-september-29th-launch-date
Αύριο θα ανακαλύψουμε τα πάντα για τις συσκευές, καθώς η εταιρία αναμένεται να πραγματοποιήσει την επίσημη ανακοίνωση τους. Για να μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών, μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό μας άρθρο από εδώ, και Stay Nerdy, για την επίσημη ανακοίνωση και το σχετικό μας άρθρο, αύριο!
thenerd.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *