exnet.gr
Τηλεφωνία
Νέο πλήγμα για τη Samsung: Καθυστερεί η επανακυκλοφορία του Galaxy
27/09/2016

Την καθυστέρηση της επανακυκλοφορίας του κινητού της τηλεφώνου Galaxy Note 7 ανακοίνωσε η Samsung, καθώς χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αντιμετωπίσει την παγκόσμια ανάκληση της συσκευής.
Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία αναγκάστηκε να προχωρήσει στην ανάκληση 2,5 εκατομμυρίων συσκευών παγκοσμίως, εξαιτίας υπερθέρμανσης της μπαταρίας του κινητού.
Νωρίτερα αυτό τον μήνα είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας δεκάδες αναφορές από κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου ότι αυτό είχε αναφλεγεί.
Το Galaxy Note 7 ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στα ράφια των καταστημάτων στις 28 Σεπτεμβρίου, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου BBC αυτό πρόκειται τελικά να συμβεί την 1η Οκτωβρίου το νωρίτερο.
Στις 2 Σεπτεμβρίου η Samsung είχε ανακοινώσει τη διακοπή της διάθεσης της συσκευής και είχε προσφερθεί να αντικαταστήσει τα κινητά τηλέφωνα που είχαν ήδη πωληθεί. Στην ανακοίνωσή της, επίσης, η εταιρεία προέτρεπε τους κατόχους του Galaxy Note 7 να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν.
Η παγκόσμια ανάκληση αφορούσε 10 αγορές.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, οι επόμενες αγορές στις οποίες αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το κινητό τον Οκτώβριο είναι η Αυστραλία και η Σιγκαπούρη.
imerisia.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *