exnet.gr
Social Media
Συνεργασία Facebook με Fandango για εισιτήρια κινηματογράφων
20/09/2016

Φαίνεται πως το Facebook φιλοδοξεί να μπει για τα καλά και στην αγορά του θεάματος, βοηθώντας τους χρήστες του να κλείνουν εισιτήρια για τον κινηματογράφο.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Fandango, έτσι ώστε να ξεκινήσει από αυτό το Σαββατοκύριακο να παρέχει αυτή τη δυνατότητα.

Η υπηρεσία αγοράς εισιτηρίων για τον κινηματογράφο θα ξεκινήσει με λίγες ταινίες, όπως τα The Magnificent Seven, Storks και Kevin Hart: What Now? και σύντομα αναμένεται να επεκταθεί.

Τυπικά, η διαδικασία θα είναι ιδιαίτερα απλή. Με την επίσκεψή σας στην επίσημη Facebook Page Μιας ταινίας, θα εντοπίζετε ένα μεγάλο μπλε πλήκτρο με την ένδειξη “Buy tickets”. Μόλις πατάτε πάνω του, θα μπορείτε να δείτε τους συνεργαζόμενους κινηματογράφους και να επιλέξετε ημερομηνία και ώρα προβολής, χρησιμοποιώντας για την κράτηση τα στοιχεία που έχετε περασμένα στο Facebook account.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να γίνει η υπηρεσία της Fandango πιο προσιτή στις μικρότερες ηλικίες εντός ΗΠΑ. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι πρόσφατα έχει κάνει «άνοιγμα» τόσο σε αντίστοιχη υπηρεσία μέσω Snapchat, καθώς και μέσω ενός iMessage app για το iOS 10.
real.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *