exnet.gr
Τηλεφωνία
Αυτό είναι το ανανεωμένο iPhone 7 χωρίς το home button
17/05/2016

Μία από τις πιο ισχυρές φήμες που κυκλοφορούν για το νέο μοντέλο της Apple, iPhone 7, είναι ότι θα έρθει χωρίς το γνωστό home button στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Τώρα, διέρρευσαν και νέες φωτογραφίες και δείχνουν μια έκδοση του τηλεφώνου με μία εντελώς κενή πρόσοψη. Οι φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες στην Κίνα και δημοσιεύονται στο Apple Insider έχουν ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου. Οι εικόνες που φαίνεται να είναι τραβηγμένες σε χαμηλό φωτισμό και πρόχειρα, δείχνουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, πώς θα μοιάζει το νέο μοντέλο της Apple.

Μαζί με την κενή πρόσοψη, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για υποδοχή ακουστικών στο κάτω μέρος της συσκευής, ενώ τα εξωτερικά ηχεία μοιάζουν με αυτά των προηγούμενων μοντέλων. Είναι, βέβαια, αδύνατο να επαληθευτεί η αυθεντικότητα των φωτογραφιών, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες σχετικά με το πώς θα είναι κάποιο μοντέλο κινητού τηλεφώνου.

Ωστόσο, είναι ευρέως γνωστό ότι η Apple προχωράει στον επανασχεδιασμό των τηλεφώνων της κάθε δύο χρόνια και το iPhone 7 θα έρθει με διαφορετικό σχέδιο, ενώ πιθανόν να κινηθεί κοντά σε αυτά που εικάζονται και διαδίδονται μέσω των διάφορων φωτογραφιών.

Επιπλέον οι κατασκευαστικές εταιρείες τηλεφώνων προσπαθούν συνεχώς να κάνουν τις συσκευές τους λεπτότερες και ελαφρύτερες κι αυτό συνεπάγεται μερικές φορές την αφαίρεση χαρακτηριστικών. Όπως λένε και οι φήμες για το νέο iPhone, πολλές Android συσκευές δεν έχουν home button και έχουν απλά ένα κεντρικό κουμπί αφής. Μια άλλη κινέζικη ιστοσελίδα αναφέρει ότι το home button του iPhone 7 θα μοιάζει με αυτό που έχουν τα Mac και θα δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός κουμπιού, αλλά ουσιαστικά θα είναι μια επίπεδη επιφάνεια.

Το κεντρικό πάντως πλήκτρο στα iPhone είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά των συσκευών από το 2007 κι αν τελικά η Apple αποφασίσει να το αφαιρέσει, αναμένεται να είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες αποφάσεις που ενδέχεται να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.
e-radio.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *