exnet.gr
Τηλεφωνία
Η Apple παρουσιάζει τις 20 δημοφιλέστερες εφαρμογές
08/12/2017

Η Apple μόλις αποκάλυψε τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του 2017 και η Snap κατέλαβε τις δύο πρώτες θέσεις της λίστας, ξεπερνώντας το Facebook, το Google και το Netflix.

Ενώ το Snapchat ήταν η εφαρμογή που κατέβηκε περισσότερο το 2016, έπεσε στο νούμερο 2 αυτή τη χρονιά, με την Bitmoji που ανήκει στην Snap, να κερδίζει τα πρωτεία. Αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, καθώς η Bitmoji έχει δει εκρηκτική ανάπτυξη το τελευταίο ενάμιση χρόνο, αφού ενσωματώνει σταθερά τα προσαρμόσιμα emoji της εφαρμογής στο Snapchat.

Αυτός είναι ο πλήρης κατάλογος των 20 εφαρμογών που κατέβηκαν περισσότερο φέτος, σύμφωνα με την Apple:

Bitmoji

Snapchat

YouTube

Messenger

Instagram

Facebook

Google Maps

Netflix

Spotify

Uber

Gmail

Pandora Music

Amazon

WhatsApp

Wish

Twitter

SoundCloud

Google Chrome

Waze

Lyft

Το μεγαλύτερο μέρος της λίστας δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, καθώς το Facebook Messenger, το Instagram και το Facebook παίρνουν την τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση. Η Uber μόλις που κατέφερε να μπει στο top 10 για πρώτη φορά και ο αντίπαλός της Lyft έφτασε στο # 20.

Όσον αφορά τις εφαρμογές επι πληρωμή, οι κορυφαίες θέσεις ανήκουν στο Facetune, στην Tabs & Chords και στην προγραμματισμένη εφαρμογή HotSchedules.

Σχετικά με τα παιχνίδια, η πιο δημοφιλής εφαρμογή είναι το Super Mario Run της Nintendo. Το παιχνίδι προσομοίωσης 8 Ball Pool ήταν κοντά στο # 2, ακολουθούμενη από τα Snake VS Block, Ballz, και Word Cookies!

Στα παιχνίδια επι πληρωμή, το Heads Up της Ellen DeGeneres ήταν το πιο δημοφιλές για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Οι συντάκτες της Apple ανακοίνωσαν επίσης τις επιλογές τους για τις καλύτερες εφαρμογές του έτους. Το app διαλογισμού Calm, ονομάστηκε ως το καλύτερο iPhone app της χρονιάς, ενώ το Splitter Critters κέρδισε το καλύτερο σημείο παιχνιδιών iPhone.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των κορυφαίων εφαρμογών της Apple και πολλά άλλα στο iTunes.

Πηγή:secnews.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *