exnet.gr
Τηλεφωνία
Με βελτιωμένη τεχνολογία ταυτοποίησης θα κυκλοφορήσει το νέο Samsung Galaxy S9
12/12/2017

 

Το επερχόμενο Galaxy S9, που θα λανσάρει η Samsung τους πρώτους μήνες του 2018, θα διαθέτει βελτιωμένο και πιο ασφαλή αισθητήρα αναγνώρισης της ίριδας του ματιού.

Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η κορεατική εφημερίδα Korea Herald, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Samsung θα βελτιώσει και το συνοδευτικό λογισμικό ώστε να μειώσει τον χρόνο απόκρισης του αισθητήρα, ο οποίος σήμερα είναι στο ένα δευτερόλεπτο.

«Ο νέος αισθητήρας θα είναι ανάλυσης 3 Megapixel, έναντι 2 Megapixel των Galaxy S8 και Note 8, ώστε να συλλαμβάνει καθαρότερες εικόνες. Ο σαρωτής θα αναγνωρίζει την ίριδα του ματιού του χρήστη ακόμη και αν αυτός φοράει γυαλιά, κινεί το βλέμμα του σε διάφορες κατευθύνσεις ή το περιβάλλον είναι πολύ σκοτεινό ή πολύ φωτεινό» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Στόχος της Samsung είναι να κάνει τη συγκεκριμένη τεχνολογία τόσο ασφαλή ώστε σε επόμενο στάδιο να μπορεί χρησιμοποιηθεί ακόμη και για την πραγματοποίηση τραπεζικών συναλλαγών μέσω των smartphones.

Τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ αναμένεται να διαθέτουν οθόνες Infinity Display διαγωνίου 5,8 και 6,2 ιντσών, αντίστοιχα, το νέο επεξεργαστή Snapdragon 845, λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος τοποθετημένο σε νέα θέση.

Πηγή:pestaola.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *