exnet.gr
Τεχνολογίες
Οι εταιρείες Apple, LG & Valve ετοιμάζονται να επενδύσουν 10 εκ σε εταιρεία που κατασκευάζει μικροεπεξεργαστές για ακουστικά
12/02/2018

Nέα ενδιαφέρουσα κατάθεση έγινε στην “Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ” από Apple, LG και Valve που συνεργάζονται από κοινού για να επενδύσουν 10 εκατ. δολάρια σε μια επιχείρηση που ονομάζεται eMagin, είναι μια εταιρεία που παράγει μικροεπεξεργαστές που χρησιμοποιούνται σε επιχειρήσεις υγειονομικής περίθαλψης, στρατιωτικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις. Ωστόσο, η κατάθεση SEC περιλαμβάνει μια δήλωση από το eMagin μέσω της οποίας μπορούμε να κατανοήσουμε το ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια των τριών μεγάλων κατασκευαστών που κυκλοφορούν στο ευρύ καταναλωτικό κοινό διάφορα προϊόντα τεχνολογίας.

Στη δήλωσή της, η eMagin αναφέρει ότι βρίσκεται σε συνομιλίες αρκετές εταιρείες για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό μικροεπεξεργαστών για headsets που θα χρησιμοποιηθούν κυρίως σε καταναλωτικές συσκευές. Αυτά θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ακουστικά VR και AR, συμπεριλαμβανομένων των γυαλιών AR που η Apple φημολογείται ότι αναπτύσσει και θα διαθέσει το επόμενο έτος, με αναλυτή της Gene Munster να έχει πει ότι αυτό το προϊόν θα αναδειχθεί ως ιδιαίτερα επιτυχημένο όπως και το iPhone. Η Valve, μια πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών, συνεργάζεται με την LG πάνω στην δημιουργία ενός VR Headset που θα τοποθετείται στο κεφάλι του χρήστη.

” Έχουμε κλείσει πολλές στρατηγικές συμφωνίες με διάφορες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων της Tier One για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη μικροπρογραμμάτων για συσκευές που θα χρησιμοποιούνται από τους καταναλωτές και μαζί με αυτές με αυτές τις εταιρείες διαπραγματεύτηκαν και με κατασκευαστές που ασχολούνται με την μαζικής παραγωγή για μεγαλύτερες παραγωγικές δυνατότητες”, δήλωσε εκπρόσωπος της eMagin.

 

Πηγή:techingreek.com

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *