exnet.gr
1 Ιανουαρίου
Σάλος με την selfie Κωστέτσου – Σαμαρά στην Ειδομένη
09/05/2016

Μετά από επίδειξη μόδας στα Σκόπια ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς έκαναν μια στάση στην… Ειδομένη. Μάλιστα, έβγαλαν και selfie με φόντο τους πρόσφυγες, απαθανατίζοντας την κατάσταση.

«Μονό αν δεις και νιώσεις τον πόνο αυτών των συνανθρώπων μας από κοντά καταλαβαίνεις. Θεέ μου…»,έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram.

«Σήμερα το απόγευμα λίγο πριν φύγουμε έζησα με τον Τρύφωνα πάνω στο Πετσί μας…Την Κόλαση της Ειδομένης…..Η Φοβερή Αυτή Αντιπαράθεση Που μπορείς να νοιώσεις μετά από μια τεράστια επιτυχία…..!!!!! Οταν βλέπεις και αγγίζεις τον πόνο… Δυστυχώς η ζωή δεν είναι ΜΟΝΟ φλας χαμόγελα, σαμπάνιες… Κατέρρευσα», έγραψε σε άλλη φωτογραφία.

Οι αναρτήσεις αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις στα Social media με πολλούς από τους followers του Βασίλειου Κωστέτσου και του Τρύφωνα Σαμαρά να τους κατηγορούν πως εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο.

Τρύφωνας Σαμαράς – Βασ. Κωστέτσος – Ειδομένη

Στα Σκόπια, ο Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε τη νέα καλοκαιρινή κολεξιόν του, σε επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, σε γνωστό καζίνο των Σκοπίων. Μάλιστα ιδιαίτερη αίσθηση προξένησε το γεγονός πως ο Τρύφωνας Σαμαράς εμφανίστηκε ντυμένος με φουστανέλα.
antenna.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *