exnet.gr
Τηλεφωνία
Στις 27 Μαρτίου η Huawei θα παρουσιάσει το καινούργιο της μοντέλο
02/02/2018

Η Huawei δεν θα παρουσιάσει την επόμενη ναυαρχίδα της κατά της διάρκεια του Mobile World Congress, στα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά θα περιμένει έναν ακόμα μήνα προχωρώντας σε αποκαλυπτήρια στις 27 Μαρτίου.

Το ειδικό event της 27ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι και εκεί θα λυθεί και το «μυστήριο» αν η νέα ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας θα ονομαστεί P11 ή P20. Πέρα από το θέμα της ονομασίας της συσκευής, αναμένεται να παρουσιαστούν τουλάχιστον τρία νέα μοντέλα που θα αποτελούν τις νέες κορυφαίες προτάσεις της εταιρείας.

Οι φήμες θέλουν να λανσάρεται το P11/P20, το P11/P20 Plus και το P11/P20 Lite. Ορισμένες αναφορές κάνουν λόγο και για μία τέταρτη συσκευή, το P11/P20 Pro, το οποίο εικάζεται ότι θα ανταγωνίζεται έντονα το iPhone X της Apple σε εμφάνιση και πολύ περισσότερο σε δυνατότητες.

Πολύ πιθανό είναι το σύνολο ή μέρος των παραπάνω μοντέλων να ενσωματώνουν το Kirin 970 SoC με τις AI δυνατότητες, ενώ έντονη είναι η φημολογία που θέλει την Huawei να λανσάρει ένα νέο σύστημα λήψης φωτογραφιών όχι με δύο αλλά με τρεις κάμερες.

Πηγή:pestaola.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *