exnet.gr
Τηλεφωνία
Το Honor 7 Lite κάνει τη διαφορά στην κατηγορία του
25/10/2016

Υψηλές επιδόσεις, μεγάλη αυτονομία, εργονομικός σχεδιασμός, σώμα από αλουμίνιο και φωτογραφικές δυνατότητες που εντυπωσιάζουν.
Η λέξη Honor αντανακλά τη θέληση δημιουργίας του ξεχωριστού, την τόλμη να κάνεις τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Συναντώντας τα «θέλω» των καταναλωτών και προσφέροντας τους χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εμπειρία χρήσης σε πιο προσιτή τιμή, το Honor 7 Lite είναι το smartphone που κάνει τη διαφορά στην κατηγορία του.
Ο πανίσχυρος, οκταπύρηνος Kirin 650 επεξεργαστής (αρχιτεκτονικής FinFET Plus 16 nm) εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις και συμβάλει στην καλύτερη διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη μπαταρία των 3.000 mAh, δίνουν στο Honor 7 Lite την αυτονομία που θέλουν ακόμα και όσοι δεν αφήνουν τη συσκευή από τα χέρια τους.
Ο εργονομικός σχεδιασμός του Honor 7 Lite ταιριάζει απόλυτα με την Full HD IPS οθόνη των 5,2 ιντσών (1920×1080 pixel, 423 ppi), καθώς το σώμα από υψηλής ποιότητας – αεροπορικού τύπου – αλουμίνιο του δίνει στιβαρότητα και αντοχή. Παράλληλα, οι ειδικά σχεδιασμένες άκρες παρέχουν σταθερή λαβή και συμπληρώνουν το βουρτσισμένο μεταλλικό φινίρισμα.
Ο εξελιγμένος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ξεκλειδώνει τη συσκευή σε μόλις μισό δευτερόλεπτο και μαθαίνει κατά τη χρήση, αποτρέποντας αποτυχημένες προσπάθειες ανάγνωσης. Ανταποκρίνεται επίσης σε μια σειρά λειτουργιών, όπως λήψη φωτογραφιών, απάντηση κλήσης και εμφάνιση ειδοποιήσεων.
Η 13MP πίσω κάμερα, με διάφραγμα f2.0 και ευρυγώνιο φακό εξασφαλίζει ευκρίνεια σε κάθε λήψη. Η ειδική επίστρωση του φακού μειώνει την αντανάκλαση, αποτρέπει τα δακτυλικά αποτυπώματα και σταματά το ανεπιθύμητο υπέρυθρο φως από το να φτάσει στον αισθητήρα. Επίσης, υποστηρίζει τη λειτουργία HDR και όταν το φλας είναι ενεργοποιημένο, για καλύτερα πορτρέτα και ομαδικές φωτογραφίες. Ο Smart Image 3.0 επεξεργαστής εικόνας προσφέρει μια σειρά δημιουργικών φίλτρων και λειτουργιών λήψης: Για παράδειγμα, η Light Painting λειτουργία δίνει χειροκίνητο έλεγχο του κλείστρου και η Professional προσφέρει μια σειρά από ρυθμίσεις όπως σε μία DSLR φωτογραφική μηχανή.
Από την άλλη, η 8MP μπροστινή κάμερα, με επίσης ευρυγώνιο φακό, κορυφαίο επεξεργαστή εικόνας και λειτουργία αναγνώρισης της σκηνής, εξασφαλίζει ταχύτατες λήψεις και άμεση προεπισκόπηση για εκπληκτικές selfie.
Οι λειτουργίες του Honor 7 Lite ενισχύονται από το EMUI 4.1, το οποίο βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow.

news247.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *