exnet.gr
Τεχνολογίες
Έρχεται στις 25 Μαρτίου σε Android και iOS το Crash Bandicoot On the Run
05/03/2021

 

Crash Bandicoot: On the Run, έρχεται στις 25 Μαρτίου σε Android και iOS

Η King ανακοίνωσε επίσημα ότι το Crash Bandicoot: On the Run θα κυκλοφορήσει για συσκευές Android και iOS στις 25 Μαρτίου 2021, δηλαδή σχεδόν 11 μήνες μετά το άνοιγμα της beta σε ορισμένες χώρες.

Το Crash Bandicoot: On the Run είναι ένα runner game με στοιχεία base-building. Ο Crash και η Coco ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να αντιμετωπίσουν τα minions του Dr. Neo Cortex, ενώ στο gameplay συμπεριλαμβάνεται το χτίσιμο και η αναβάθμιση της βάσης τους, η κατασκευή όπλων και η δημιουργία ενισχυτικών που τους βοηθήσουν στην πορεία.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, ο στόχος δεν ήταν να φτιάξουν απλά ένα endless runner, αλλά να δώσουν στους mobile gamers τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις πίστες ακολουθώντας διαφορετικούς δρόμους για να πετύχουν συγκεκριμένους στόχους που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τη βάση τους.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να κάνετε προεγγραφή από εδώ για συσκευές Android και θα λάβετε δώρο το Blue Hyena skin. Το Crash Bandicoot: On the Run θα είναι διαθέσιμο δωρεάν με in-app συναλλαγές.

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *