exnet.gr
Τεχνολογίες
Βραβείο Red Dot για εξαιρετικό σχεδιασμό στις έξυπνες κάμερες mydlink
13/04/2021
D–Link: Βραβείο Red Dot για εξαιρετικό σχεδιασμό στις έξυπνες κάμερες mydlink

Η D–Link βραβεύτηκε με το φετινό – ευρέως αναγνωρισμένο – Red Dot βραβείο για δύο κάμερες παρακολούθησης – την mydlink Full HD Pan & Tilt Pro Wi-Fi Camera (DCS-8526LH) και την 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi Camera (DCS-8635LH).

Και οι δύο κάμερες τιμήθηκαν φέτος στην κατηγορία Σχεδιασμού Προϊόντος (Product Design), με ειδικό έπαινο για την καινοτόμο μηχανική, λειτουργικότητά και υψηλή απόδοσή τους. Τα βραβεία Red Dot είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα και ρίχνουν τα φώτα στα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο σε επικοινωνία και σχεδιασμό.

d-link-mydlink-1.jpg

Ο Kevin Wen, πρόεδρος της D-Link Ευρώπης, σχολίασε :

Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας για την δημιουργία τεχνολογίας που δεν είναι μόνο υψηλής απόδοσης, αλλά επίσης ενισχύει το συγκεκριμένο κλάδο. Σε όλα μας τα προϊόντα, ο σχεδιασμός είναι για εμάς τόσο σημαντικός όσο η αξιοπιστία και η απόδοση – και είμαστε περήφανοι που παίρνουμε μια τέτοια αναγνώριση

Η Full HD Pan & Tilt Wi-Fi κάμερα, που λανσαρίστηκε νωρίτερα το 2021, διαθέτει αισθητήρα Full HD 1080p με λειτουργεία Pan & Tilt για να δίνει καθαρή εικόνα ολόκληρου του δωματίου, με μία μόνο κάμερα. Η λειτουργία Panorama View Angle Selection που διαθέτει, επιτρέπει στην κάμερα να κινηθεί γρήγορα και να επικεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη περιοχή άμεσα.

Επιπλέον, μέσω της λειτουργίας «Auto Motion Tracking», η κάμερα μετακινείται άμεσα οριζόντια και κάθετα για να ακολουθήσει ένα αντικείμενο όσο αυτό κινείται. Για τις περιπτώσεις που απαιτείται ενσύρματη σύνδεση, η κάμερα διαθέτει Ethernet θύρα.

d-link-mydlink.jpg

Η 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi κάμερα, η οποία θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο 2021, προσφέρει λεπτομερή παρακολούθηση με ακρίβεια, ώστε να μπορεί να επιβλέπει και να προστατεύει ένα σπίτι ή μία μικρή επιχείρηση. Η αδιάβροχη κάμερα με πιστοποίηση IP65 προσφέρει απίστευτη 2K QHD ανάλυση και κάλυψη 360 μοιρών χάρη στην εξελιγμένη μηχανοκίνητη λειτουργεία της.

Με προηγμένες δυνατότητες όπως αναγνώριση ανθρώπινης κίνησης, αναγνώριση προσώπου, αυτόματη παρακολούθηση κίνησης ανίχνευση σπασίματος γυαλιού και ειδοποίηση με σειρήνα μέσω μεγάφωνου, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν και να αποτρέψουν τους εισβολείς για να προστατεύσουν το σπίτι τους.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *