exnet.gr
Τεχνολογίες
Δείτε πως θα κάνετε κλήσεις μέσα από τα Windows 10!
05/01/2021

Εάν ο υπολογιστής σας εκτελεί Windows 10 και έχετε επίσης τηλέφωνο Android, πιθανότατα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Το τηλέφωνό σας της Microsoft. Μπορείτε να κάνετε πολλά με αυτό, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης και της λήψης τηλεφωνικών κλήσεων στον υπολογιστή σας. Ας το κάνουμε!

Δείτε πως θα κάνετε κλήσεις μέσα από τα Windows 10!

Τι θα χρειαστείτε

Η εφαρμογή Το τηλέφωνό σας είναι προεγκατεστημένη σε υπολογιστές με Windows 10. Όταν συνδέεστε σε μια συσκευή Android, μπορεί να αντικατοπτρίζει τις ειδοποιήσεις σας, να συγχρονίζετε φωτογραφίες και να στέλνετε μηνύματα κειμένου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να πραγματοποιήσετε και να λάβετε κλήσεις από το τηλέφωνό σας μέσω του υπολογιστή σας.

Δείτε πως θα κάνετε κλήσεις μέσα από τα Windows 10!

Για να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Το τηλέφωνό σας, οι συσκευές σας πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες απαιτήσεις:

Διαφήμιση
  • Ο υπολογιστής σας πρέπει να χρησιμοποιεί Windows 10 με την Ενημέρωση Μαΐου 2019 ή μεταγενέστερη έκδοση και να έχει ενεργοποιημένο το Bluetooth.
  • Η συσκευή σας Android πρέπει να διαθέτει Android 7.0 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Πριν επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία τηλεφωνικής κλήσης, θα πρέπει να ακολουθήσετε την αρχική διαδικασία σύνδεσης του τηλεφώνου σας  με τον υπολογιστή σας.

Για να συνδέσετε το Android κινητό σας με τον υπολογιστή σας πρέπει να κάνετε τα εξής:

Κατεβάζετε από το Google Playstore την εφαρμογή Your Phone Companion

Διαφήμιση

Δείτε πως θα κάνετε κλήσεις μέσα από τα Windows 10!

Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Microsoft (Εάν χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές της Microsoft, ενδέχεται να είστε ήδη συνδεδεμένοι.). Πατήστε “Συνέχεια” όταν είστε συνδεδεμένοι. Θα χρειαστεί ν’ ακολουθήσετε τις οδηγίες και να πατήσετε Accept όπου σας ρωτήσει. Τελειώσετε θα πάτε στον υπολογιστή σας και θα τρέξετε την εφαρμογή Your phone.

Δείτε πως θα κάνετε κλήσεις μέσα από τα Windows 10!

Όταν ανοίγετε για πρώτη φορά την εφαρμογή στον υπολογιστή σας, ενδέχεται να εντοπίσει ότι μόλις δημιουργήσαμε μια νέα συσκευή και σας ρωτήσουμε αν θέλετε να την ορίσετε ως προεπιλογή. Εάν η συσκευή που ρυθμίζετε είναι η κύρια συσκευή σας, σας συνιστούμε να το κάνετε αυτό. Ακολουθείτε τις οδηγίες δίνοντας τ’ απαραίτητα δικαιώματα όπου πρέπει για να συνδεθεί η συσκευή σας στο τέλος με τον υπολογιστή σας. Πως θα ξέρετε ότι τα καταφέρατε? Μα είναι απλό…θα δείτε το κινητό σας στην εφαρμογή!

Δείτε πως θα κάνετε κλήσεις μέσα από τα Windows 10!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, παρόλο που δεν σας την περιγράφω αναλυτικά και αυτό γιατί έχω εδώ και καιρό συνδεδεμένο το κινητό μου με τον υπολογιστή. Υπόψιν για να συνδεθούν, θα χρειαστεί να έχει bluetooth ο υπολογιστής, να είναι ενεργό όπως και στο κινητό, αλλιώς δεν γίνεται. Επίσης δώστε δικαιώματα παντού, για να μην τρέχετε μετά. Στο τέλος θα βλέπετε μηνύματα, ειδοποιήσεις, φωτογραφίες στον υπολογιστή σας άνετα και γρήγορα! Αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να δούμε για τις κλήσεις.

Διαφήμιση

Για να ενεργοποιήσετε τις κλήσεις, απλά πατάτε στο Calls

Δείτε πως θα κάνετε κλήσεις μέσα από τα Windows 10!

Θα σας ζητήσει να έχετε ενεργό το bluetooth στο κινητό και να είναι ξεκλείδωτο. Αφού το κάνετε, θα ξεκινήσει την διαδικασία σύζευξης. Με την ολοκλήρωση, θα δείτε το αριθμητικό πληκτρολόγιο όπως στην φωτογραφία παραπάνω, έτοιμο να καλέσετε κάποιον ή να δεχθείτε μία κλήση στον υπολογιστή. Μάλιστα δίνοντας δικαιώματα και στο μεσαίο πλαίσιο, θα δείτε και ποιος σας κάλεσε τελευταία φορά.

Δείτε πως θα κάνετε κλήσεις μέσα από τα Windows 10!

Καλές κλήσεις!

ΠΗΓΗ: https://itechnews.gr/2021/01/deite-pos-tha-kanete-kliseis-mesa-apo-ta/

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *