exnet.gr
Τεχνολογίες
Η ViewSonic παρουσίασε τον vTouch για εύκολο Multi Touch σε macOS
11/01/2021

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 12:17
UPD:12:18

Η ViewSonic, κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, ανακοίνωσε το νέο vTouch driver για τη σειρά οθονών αφής TD, που επιτρέπει τώρα σε όλους τους χρήστες macOS να χρησιμοποιούν έλεγχο μέσω αφής και χειρονομιών.

Όσοι διαθέτουν ήδη κάποια οθόνη από τη σειρά TD της ViewSonic μπορούν να κατεβάσουν το vTouch εδώ: https://www.viewsonic.com/touch/touchscreen-monitor#mac.

Οι κάτοχοι της σειράς TD μπορούν εύκολα να εγκαταστήσουν το vTouch της ViewSonic κατεβάζοντας τον driver στο website της ViewSonic. Αυτός ο νέος driver λειτουργεί σε όλη τη σειρά TD. Μόλις εγκατασταθεί, οι χρήστες Mac θα μπορούν να απολαύσουν πλήρη multi-touch λειτουργικότητα σε εξωτερικές οθόνες κατά την εκτέλεση του macOS. Επιπλέον, ο driver υποστηρίζει multi-touch σε macOS, ενώ οι περισσότερες από τις λειτουργίες είναι ίδιες με το Mac trackpad.

Οι οθόνες αφής της σειράς TD της ViewSonic διαθέτουν λιτή και απέριττη compact σχεδίαση, επιτρέποντάς τους να ενσωματώνονται απρόσκοπτα στη ροή εργασιών σας. Οι resistive touch, optical touch και capacitive touch οθόνες είναι όλες διαθέσιμες και καθεμία προσφέρει μοναδικά οφέλη σε διάφορα σενάρια εφαρμογών.

Με την υποστήριξη για macOS 10.6 και άνω, ο vTouch λειτουργεί τόσο σε επίπεδο OS, όσο και σε επίπεδο εφαρμογής, εξαλείφοντας έτσι συνηθισμένα προβλήματα υποστήριξης.

ΠΗΓΗ: https://www.naftemporiki.gr/story/1679267/i-viewsonic-parousiase-ton-vtouch-gia-eukolo-multi-touch-se-macos

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *