exnet.gr
20 Νοεμβρίου
Κορονοϊός – Εικόνες τρόμου: Βάζουν νεκρούς σε σακούλες εκτός ψυκτικών θαλάμων
20/11/2020

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Εικόνες που σοκάρουν στον Βόλο, καθώς κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από σορούς νεκρών λόγω Covid-19 να είναι σε σακούλες εκτός των ψυκτικών θαλάμων του νοσοκομείου.

Φωτογραφία που προκαλεί τρόμο από το νοσοκομείο του Βόλου. Μετά τη διάνοιξη τάφων στις Σέρρες που προκάλεσε ανατριχίλα σε όλους, έρχεται μια ακόμα δυνατή εικόνα αυτή τη φορά από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας να μεγαλώσει την ανησυχία και τον φόβο των πολιτών για την πανδημία του κορονοϊού.

Είναι μια εικόνα που τον περασμένο Μάρτιο, στη διάρκεια του πρώτου lockdown, βλέπαμε από τηλεοράσεως ή στο διαδίκτυο να έρχεται από το Μπέργκαμο και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις που χτυπήθηκαν ανελέητα από την πανδημία, την οποία δυστυχώς τώρα βλέπουμε και στην Ελλάδα.

Μάλιστα στην ίδια ιστοσελίδα, υπάρχουν δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδας, που σχολιάζει το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τη ραγδαία αύξηση θανάτων λόγω του κορονοϊού.

Ο Νίκος Αγγελέτος, συγκεκριμένα, σχολίασε: «Υπάρχει πρόβλημα. Το Νοσοκομείο Βόλου έχει οκτώ ψυκτικούς θαλάμους, όταν αυτοί είναι γεμάτοι, οι σοροί μένουν εκτός ψυκτικών θαλάμων».

Αναμφίβολα είναι μια εικόνα που προκαλεί τόσο τον τρόμο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας, όσο και οργή από πλευράς των ανθρώπων που είδαν συγγενείς και φίλους να «φεύγουν» από τον κορονοϊό και οι σοροί τους να βρίσκονται σε μια τέτοια κατάσταση.
newsbomb.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *