exnet.gr
Τεχνολογίες
Ξεκίνησε η διάθεση του EMUI 11 στην Ελλάδα [Android 10]
16/03/2021

To P30 Pro είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Huawei και ένα από τα τελευταία που κυκλοφόρησε η εταιρεία με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google. Η Huawei φαίνεται πως συνεχίζει την υποστήριξη του, όπως έχει υποσχεθεί και πλέον ξεκίνησε και στην Ελλάδα η διάθεση του EMUI 11 το οποίο βασίζεται σε Android 11 Android 10, υπό μορφή αναβάθμισης.

Edit: Δυστυχώς η εγκατάσταση της αναβάθμισης για το Huawei P30 Pro σε EMUI 11 μας επιφύλαξε μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη. Δεν συνοδεύεται από Android 11, αλλά η συσκευή παραμένει με την προηγούμενη έκδοση, Android 10.

Το Huawei P30 Pro λανσαρίστηκε αρχικά το Μάρτιο του 2019 με EMUI 9.1 το οποίο ερχόταν βασισμένο σε Android 9.0 και αργότερα αναβαθμίστηκε σε EMUI 10 και 10.1  τα οποία βασίζονται σε Android 10.

Η έλευση του EMUI 11 για το P30 Pro φέρνει για τη συσκευή μια δεύτερη αναβάθμιση της κύριας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της, αυτή τη φορά σε Android 11 και δεν μπορεί παρά να χαροποιήσει τους ιδιοκτήτες της συσκευής.

Οι δοκιμές του EMUI 11 στο P30 Pro έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο στη Κίνα σε έκδοση beta και ήδη από τις αρχές του 2021 είχε περάσει η έκδοση beta σε παγκόσμιο επίπεδο. Πλέον με το πλάνο της Huawei να θέλει την αναβάθμιση εντός του πρώτου τριμήνου του έτους για τους τελικούς χρήστες, φαίνεται ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί.

Το μέγεθος του update για το P30 Pro είναι 1,81GB και οι αλλαγές που φέρνει το EMUI 11 είναι αρκετές με την πρώτη που θα δει ο χρήστης να είναι η νέα εμφάνιση του περιβάλλοντος χρήστη, ενώ υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις ως προς την απόδοση.

Σημειώστε ότι οι αναβαθμίσεις συνήθως διατίθενται τμηματικά στους χρήστες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μην τη δείτε άμεσα διαθέσιμη στη συσκευή σας αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες ή και εβδομάδες.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *