exnet.gr
Τεχνολογίες
Τέλος εποχής: Αυτή είναι η τελευταία μέρα των Marvel σειρών στο Netflix
28/02/2022

Σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό για την επικείμενη αφαίρεση των Marvel σειρών του Netflix από την υπηρεσία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η 28η Φεβρουαρίου 2022 σηματοδοτεί την τελευταία μέρα που φιλοξενούνται στο ελληνικό Netflix τα «Marvel’s Daredevil», «Jessica Jones», «Luke Cage», «The Punisher», «Iron Fist» και «The Defenders».

Οριστικά, λοιπόν, απόψε τα μεσάνυχτα μπαίνει «τέλος εποχής» στην περίοδο συνεργασίας της Marvel TV με το Netflix, η οποία έληξε άδοξα όταν αποφασίστηκε η επέκταση του Disney Plus και η θέσπισή του ως το νέο streaming σπίτι του MCU. Όσοι προλάβατε να τα δείτε, προλάβατε δηλαδή.

Αναλυτικά οι σειρές και οι σεζόν τους:

Daredevil (Σεζόν 1-3)
Jessica Jones (Σεζόν 1-3)
Luke Cage (Σεζόν 1-2)
Iron Fist (Σεζόν 1-2)
The Defenders
The Punisher (Σεζόν 1-2)

Πλέον αυτές οι σειρές οδεύουν σταδιακά προς το Disney Plus, όπου συγκεκριμένα σε ΗΠΑ και Καναδά θα φιλοξενούνται από τις 16 Μαρτίου, δύο εβδομάδες πριν την έλευση του Moon Knight (30 Μαρτίου). Βέβαια τις τελευταίες ώρες βάσει των διαφόρων προγραμμάτων ανά χώρα φαίνεται ότι δε θα γίνει άμεσα η μετακόμιση όλων των σειρών όπως για παράδειγμα στο ισπανικό Disney+.

Όταν το Disney Plus λανσαριστεί στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι όπως μάθαμε επίσημα, αυτές οι σειρές εκτός απροόπτου θα τις βρούμε εκεί.
unboxholics.com

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *