exnet.gr
14 Δεκεμβρίου
Τα σχέδια της Samsung για το τέλος της σειράς Samsung Galaxy Note
14/12/2020

Για πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό, είναι κάπως αδύνατο να προβλέψεις το χρονοδιάγραμμα διάθεσης συσκευών της Samsung. Και αυτό γιατί η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τρία νέα Galaxy S series flagships πολύ πιο νωρίς από ότι συνήθως, συμπεριλαμβανομένης μιας S Pen συσκευής που μάλλον σηματοδοτεί τον θάνατο της σειράς Note.

Αν και παραμένει αδιευκρίνιστο αν ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτή τη στιγμή εξετάζει τη διάθεση ενός Note 21, κάθε έγκυρος tipster και αναλυτής, τονίζει ότι η εταιρεία δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις flagship foldable συσκευές. Πιο συγκεκριμένα, η Samsung φαίνεται να ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τη σειρά Samsung Galaxy Note με μια μεγάλη γκάμα αναδιπλούμενων συσκευών για διαφορετικά budgets και σε διαφορετικά form factors.

Οι πρόσφατες φήμες όσον αφορά τα σχέδια της Samsung για τα επόμενα χρόνια τονίζουν την ύπαρξη ενός affordable Galaxy Z Fold Lite και Galaxy Z Flip Lite μαζί με ultra high end Z Fold 3 και Z Flip 2. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες ακόμη και καλό είναι να μην σε μπλέξουμε. Ωστόσο, ο κύριος λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί θεωρούν ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα Galaxy Note 21 δεν έχει να κάνει με το Galaxy S21 Ultra και το native S Pen με το οποίο θα εξοπλιστεί. Απλά ίσως, πλέον, το Note 21 να μην φαντάζει σημαντικό για την εταιρεία να ξοδέψει πόρους και χρόνο σε αυτό, πόσο μάλλον με τόσες διαθέσεις foldable flagship και μη συσκευών που έρχονται.
techmaniacs.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *