exnet.gr
Τεχνολογία - Επιστήμη
Το νέο Honda S2000 μπορεί να παρουσιαστεί το 2024
16/12/2020

Δημοσιεύματα σε Ιαπωνικά site αναφέρουν ότι η Honda σκέφτεται να φέρει ξανά στην γκάμα των μοντέλων της το sport S2000 αλλά όχι άμεσα.Με κινητήρα από το Civic Type R; Ή με Υβριδικό σύστημα και διπλό ηλεκτροκινητήρα; Όπως και να είναι το S 2000 θα επιστρέψει.

Το ιαπωνικό roadster από το 1999, όταν και πρωτοεμφανίστηκε απέκτησε το δικό του φανατικό κοινό, που διατηρείται μέχρι και σήμερα, δύο δεκαετίες (και κάτι) μετά.

Εάν πάρει πραγματικά το πράσινο φως, ο διάδοχος του S2000 θα μπορούσε να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του 2024, με τη μορφή διθέσιου με αναδιπλούμενη οροφή και κίνηση πίσω. Χάρη στη χρήση αλουμινίου και ανθρακονήματος, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, το αυτοκίνητο θα πρέπει να ζυγίζει περίπου 1360 κιλά, ενώ το μοτέρ turbo βενζίνη 2.0 λίτρων από το Civic Type R είναι πιθανό να γίνει η καρδιά της κατασκευής.

Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να έχουμε ένα υβριδικό σύνολο με ένα (ή δύο) ηλεκτρικά μοτέρ και ένα εσωτερικής καύσης μικρού κυβισμού. Φανταστείτε όμως η Honda να βάλει το μοτέρ του Type R και δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Τότε θα μιλάμε για το αυτοκίνητο που σίγουρα θα οδηγεί ο… Flash Gordon.
newsauto.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *