exnet.gr
Τεχνολογίες
Το πρώτο teaser για τα ασύρματα ακουστικά Nothing Concept 1
12/03/2021
Nothing Concept 1: Το πρώτο teaser για τα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας

Ο Carl Pei φιλοδοξεί να πετύχει μεγάλα πράγματα στο νέο εγχείρημα του με την ίδρυση της Nothing, μετά την σαφέστατα πολύ επιτυχημένη διαδρομή του ως συνιδρυτής της OnePlus. Η Nothing ιδρύθηκε σχεδόν αμέσως αφότου αποχώρησε από την OnePlus και έχει ήδη προχωρήσει σε μια πολύ σημαντική εξαγορά, αυτή της Essential.

Σιγά σιγά έρχεται η ώρα να δούμε και το πρώτο προϊόν της Nothing, για το οποίο δημοσιεύθηκε το πρώτο teaser πριν από λίγο. Η εικόνα του Concept 1 παραπέμπει σε ασύρματα ακουστικά, κάτι που λίγο πολύ το είχε προαναγγείλει ο Carl Pei πριν από μερικές εβδομάδες. Προφανώς δεν έχουμε τεχνικές λεπτομέρειες και σε αυτήν την πρώτη γνωριμία ο κ. Pei στάθηκε κυρίως στο design.

nothing-concept-1-1.jpg

Συγκεκριμένα, ανέφερε στο blog του ότι το Concept 1 αποτελεί μια πρώτη έκφραση της φιλοσοφίας που θα ακολουθήσει η Nothing στον τομέα του σχεδιασμού. Είναι ένα διαχρονικό σχέδιο, απογυμνωμένο από οτιδήποτε περιττό (συμπεριλαμβανομένου του logo της εταιρείας), άνετο, οικείο και φυσικό στην χρήση.

Η ονομασία που επιλέγει ο Carl Pei καθιστά σαφές ότι πρόκειται για concept, τουλάχιστον για την ώρα, επομένως, δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι πως έτσι θα είναι το τελικό προϊόν που αναμένεται το καλοκαίρι. Τονίζεται, επίσης, ότι το όραμα της Nothing είναι ένα μέλλον χωρίς οθόνες, χωρίς ξεχωριστές συσκευές, με την τεχνολογία να είναι παρούσα χωρίς να εισβάλει στη ζωή μας για να μας δίνει τη δύναμη να είμαστε περισσότερο άνθρωποι.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *