exnet.gr
Τεχνολογίες
Το Brave είναι το πρόγραμμα περιήγησης που προετοιμάζεται να αλλάξει το Διαδίκτυο
21/01/2021

Σε ένα σενάριο όπου δύο προγράμματα περιήγησης το ελέγχουν όλο και περισσότερο, είναι σημαντικό να εμφανιστούν εναλλακτικές και ειδήσεις όπως το Brave. Οι τελευταίοι επιδίωξαν να αλλάξουν ορισμένα πρότυπα και να επενδύσουν σε καινοτομίες που υπερβαίνουν το κανονικό.

Χάρη σε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό και έναν αυξανόμενο αριθμό χρηστών, το Brave γίνεται όλο και περισσότερο μια εναλλακτική λύση. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης φέρνει τώρα το νέο IPFS και ετοιμάζεται να αλλάξει το Διαδίκτυο και τον τρόπο με τον οποίο έχουμε πρόσβαση στις σελίδες και το περιεχόμενο που προσφέρει.

Πάντα ένα καινοτόμο πρόγραμμα περιήγησης

Από την ίδρυσή του, το Διαδίκτυο έχει συγκεντρωθεί αναμφισβήτητα όσον αφορά τη διαθεσιμότητα περιεχομένου. Ακόμα και μετά τη διανομή του, καταλήγουμε πάντα να έχουμε πρόσβαση στους διακομιστές για πρόσβαση στα περιεχόμενα. Αυτό παρουσιάζει κυρίως γνωστούς περιορισμούς και ζητήματα.

Η μέθοδος που δημιουργήθηκε για να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο ήταν να δημιουργηθεί IPFS (Διαπλανητικό σύστημα αρχείων). Αυτό το πρωτόκολλο τοποθετεί περιεχόμενο με κατανεμημένο τρόπο, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να το φιλοξενήσουν. Ο γενναίος τώρα αρχίζει να ακολουθεί αυτό το μονοπάτι.

Το IPFS θα αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο

Ω γενναία, όχι Έκδοση 1.19.0Μόλις ενσωμάτωσε την πρόσβαση σε αυτούς τους συνδέσμους και σε αυτήν τη νέα τεχνολογία. Εκτός από τους συνδέσμους https: //Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί επίσης να χειριστεί συνδέσμους ipfs: //. Αυτό συμβαίνει σίγουρα με διαφάνεια στον χρήστη.

Εκτός από τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτούς τους συνδέσμους IPFS, ο Brave φέρνει μια άλλη καινοτομία στον τομέα. Με μια απλή διαμόρφωση, οι χρήστες μπορούν να γίνουν ένας από τους κόμβους αυτού του δικτύου και επομένως να φιλοξενήσουν το περιεχόμενο στο οποίο άλλοι θέλουν να έχουν πρόσβαση.

Περιεχόμενο Διαδικτύου Brave Browser IPFS

Στο δικό σας προβολήΗ ομάδα Brave συνέκρινε το IPFS με τη χρήση δικτύων P2P. Θα συμβάλει στην αύξηση της διαθεσιμότητας περιεχομένου, στη μείωση του κόστους φιλοξενίας διακομιστών και στη βελτίωση της συνολικής ανθεκτικότητας του Διαδικτύου.

Με 24 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, το Brave είναι μία από τις πολλές εναλλακτικές λύσεις για τα Chrome, Edge και Firefox. Παρέχει κυρίως τρέχοντα νέα και προσπαθεί να διασφαλίσει την προστασία, την ασφάλεια και το απόρρητο των χρηστών του.

ΠΗΓΗ

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *