exnet.gr
Τηλεφωνία
Το Galaxy A82 5G αποκάλυψε ξαφνικά με μια οθόνη “διάτρησης”, μια παράξενη ομάδα 5 πίσω κάμερων
29/12/2020

Πρόσφατα, η σελίδα Concept-Phone μοιράστηκε μια νέα φιλοσοφία σχεδιασμού για το Galaxy A82 5G, ένα από τα κινητά μοντέλα μεσαίας κατηγορίας που κυκλοφόρησαν το επόμενο έτος Samsung με όμορφο και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Προσκαλέστε τους αναγνώστες να το θαυμάσουν.

Είναι γνωστό ότι η νέα ιδέα του Galaxy A82 5G δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή που ονομάζεται Oguz Ozturk. Αυτό το τηλέφωνο αναμένεται να έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος 6,9 ίντσες και διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh με τη βοήθεια της τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης 25W.

Όπως τα περισσότερα από αυτά smartphone Η Samsung κυκλοφόρησε φέτος, η οθόνη Galaxy A82 5G θα χρησιμοποιήσει ένα σχέδιο “punch hole” για να ταιριάζει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Το Selfie βρίσκεται στη μέση του άνω πλαισίου. Λόγω αυτού, το πλαίσιο των άκρων αυτού του τηλεφώνου έχει εξαιρετικά λεπτό μέγεθος, συμπεριλαμβανομένου του τμήματος “κάτω πηγούνι”.

Το περίεργο εδώ είναι ο σχεδιασμός της ομάδας πίσω κάμερας, η οποία βοηθά να αισθανθείτε λίγο σαν την παλιά προσέγγιση της Samsung ή της σειράς LG G. Όσον αφορά τις παραμέτρους, αυτή η ομάδα καμερών έχει έως και 5 φακούς, συμπεριλαμβανομένου του κύριου αισθητήρα 50MP. Φακός 12MP για εξαιρετικά ευρεία γωνία + τηλεφακός 8MP + κάμερα μακροεντολής 5MP + αισθητήρας για μέτρηση βάθους κατά τη λήψη φωτογραφιών πορτρέτου.

Στο μπροστινό μέρος, η οθόνη 6,9 ιντσών του Galaxy A82 5G χρησιμοποιεί ένα πάνελ Super AMOLED, υποστηρίζει ανάλυση Full-HD + και διαθέτει μια κάμερα selfie 32MP που βρίσκεται στην τρύπα. Στο εσωτερικό, αυτό το τηλέφωνο αναμένεται να χρησιμοποιεί chipset Exynos 1080 5 nm, RAM 6 GB / 8 GB και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κάτω μέρος της οθόνης.

ΠΗΓΗ: https://vidcase.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *