exnet.gr
Τηλεφωνία
Το Huawei P50 Pro θα έχει μια νέα σχεδίαση κάμερας
18/01/2021

ένα Huawei Θα παρουσιάσει τρία νέα smartphone σειράς P τον Μάρτιο / Απρίλιο, διάδοχοι του P40, P40 Pro, P40 Pro Plus. Αυτά τα μοντέρνα smartphone είναι γενικά εξοπλισμένα με ένα εντυπωσιακό και εξαιρετικό σύστημα κάμερας Οθόνη.

Το P50 θα έχει μια ελαφρώς καμπύλη οθόνη και το μοντέλο Pro αναμένεται να έχει μια έντονα καμπυλωτή οθόνη. Το P50 Pro Plus προχωρά περαιτέρω, αυτή η συσκευή πιθανότατα θα έχει τετραπλή καμπύλη οθόνη, η οποία είναι στρογγυλεμένη και στις τέσσερις πλευρές. Η Huawei μπορεί επίσης να παρουσιάσει το P50 Lite ως φθηνότερη εναλλακτική λύση.

Huawei P50 Pro

Το Huawei P50 Pro πιθανότατα θα έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με τον προκάτοχό του, μια οθόνη OLED 6,6 ιντσών με ανάλυση QHD + (2640 x 1200 pixel). Ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης θα είναι 120Hz ή υψηλότερος.

Με βάση όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, το Jermaine Smit, επίσης γνωστό ως oncept ΔημιουργόςΣε συνεργασία με την LetsGoDigital, παρουσίασε μια σειρά από renders του αναμενόμενου Huawei P50 Pro. Ο Jermaine σχεδίασε επίσης ένα σχεδιασμό κάμερας με βάση τη δική του είσοδο, το οποίο ονομάζεται “Concept Creator Edition”. Με τρεις ίσους μεγέθους φακούς τοποθετημένους ο ένας κάτω από τον άλλο, αυτός ο κομψός σχεδιασμός περιλαμβάνεται επίσης στο βίντεο και τις εκπομπές.

Μοναδική κάμερα selfie στη μέση

Δεδομένου ότι είναι μια καμπύλη οθόνη, είναι αισθητικά καλύτερο να τοποθετήσετε τη φωτογραφική μηχανή selfie στη μέση Samsung Το κάνει με τα καλύτερα μοντέλα του. Τα πάνελ οθόνης θα παραχθούν από Samsung Και LG.

Πολλά είναι ακόμη άγνωστα σχετικά με τη διαμόρφωση της κάμερας του Huawei P50 Pro. P40 Pro Διαθέτει κάμερα ευρείας γωνίας 50MP με αισθητήρα τεσσάρων επιπέδων, κάμερα ευρείας γωνίας 40MP, τηλεφακό 12MP με οπτικό ζουμ 5x και ψηφιακό ζουμ 50x, και τέλος μια κάμερα 3D ToF.

Σχετιζομαι με: Dimensity 800 vs Kirin 820 vs Snapdragon 765G: σύγκριση βαθμολογίας αναφοράς

Κάμερες P50 Pro

Δεν είναι σαφές ποιες κάμερες θα ενημερωθούν με το νέο μοντέλο. Ωστόσο, η διάταξη φαίνεται να έχει αλλάξει σε ένα στενότερο και πιο ορθογώνιο νησί. Επιπλέον, αναμένονται περισσότεροι αισθητήρες.

Τα smartphone της σειράς P έχουν επαινηθεί για τα smartphone τους Ποιότητα Για χρόνια, φέτος η Huawei θα εφαρμόσει για άλλη μια φορά ένα υπερσύγχρονο σύστημα κάμερας, στο οποίο η Leica θα κάνει πάντα πολύτιμη συμβολή.

Το Kirin 9000 επιστρέφει στο προσκήνιο

Το νέο FlagShip αναμένεται να τροφοδοτείται από το HiSillicon Kirin 9000 και αυτό το chipset 5nm έχει επίσης χρησιμοποιηθεί. Huawei Mate 40 σειρά. Αυτός ο επεξεργαστής κατασκευάζεται από την TSMC και προς το παρόν δεν είναι σε θέση να προμηθεύσει την Huawei, οπότε η Huawei θα πρέπει να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα αποθέματα.

Το Kirin 9000 είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής σε νέους δρόμους Αντίρριο 888 Η. Εξυνός 2100. Το P50 Pro θα επιστρέψει με 8 GB μνήμης RAM. Αυτό ακούγεται λίγο, δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα σημερινά μοντέλα “Pro” διαθέτουν 12 GB μνήμης RAM. Επιπλέον, θα υπάρχει επιλογή μνήμης 128 GB και 256 GB.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα για την Qudra Τύμπανα. Υποθέτουμε ότι σε κάθε περίπτωση, θα αυξηθεί, σε σύγκριση με τις μπαταρίες 3800 mAh που χρησιμοποιήθηκαν πέρυσι. Νωρίτερα φέτος, είδαμε έναν πιστοποιημένο φορτιστή Huawei 135W στην Κίνα. Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν αυτός ο mega-fast φορτιστής θα χρησιμοποιηθεί στη σειρά P50.

ΠΗΓΗ

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *