exnet.gr
Τηλεφωνία
Το POCO F2 δεν θα έχει τον Snapdragon 732G, αποκαλύπτει το POCO India
18/01/2021

Το POCO F2 δεν θα έχει τον Snapdragon 732G, αποκαλύπτει το POCO India

Στο τέλος του έτους 2020, η POCO India φαίνεται να προαναγγέλει την άφιξη του POCO F2. Από τότε, ο διαρροέας έδωσε μερικές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του POCO F2. Μια πρόσφατη διαρροή ισχυρίστηκε ότι δεν θα είναι ένα κορυφαίο τηλέφωνο, αλλά ένα ανώτερο μεσαίο τηλέφωνο που θα οδηγείται από τον Snapdragon 732G. Το Σάββατο, ο δημοφιλής tipster και YouTuber Mukul Sharma πραγματοποίησαν μια συνεδρία AMA με τον Country Director του POCO India, Anuj Sharma για να μοιραστούν κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο Anju αποκάλυψε ότι το POCO F2 δεν θα περιείχε τον Snapdragon 7332G.

Τον Δεκέμβριο, δύο μπαταρίες φορητού υπολογιστή με αριθμούς μοντέλου R15B02W και R14B02W πιστοποιήθηκαν από το Bureau of Indian Standards (BIS). Αυτές οι μπαταρίες φέρεται να αναφέρονται με το σήμα POCO. Ως εκ τούτου, ο μύλος φήμης άρχισε να εικάζει ότι η μάρκα POCO θα μπορούσε σύντομα να εισέλθει στην αγορά φορητών υπολογιστών. Ωστόσο, στα πρώτα λεπτά της συνεδρίας AMA, ο Anuj επιβεβαίωσε ότι ήταν πράγματι μπαταρία POCO, αλλά δεν ήταν μπαταρία φορητού υπολογιστή.

Ενώ ο Anuj μίλησε μερικές φορές για το POCO F2 στη συνεδρία AMA, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν ο διάδοχος του θρυλικού POCO F1 θα ονομάζεται POCO F2 ή POCO F3. Αποκάλυψε ότι ο Snapdragon 732G (ένα chip μεσαίου εύρους) δεν θα τροφοδοτήσει τη σειρά F. Αυτό δείχνει ότι ο διάδοχος του POCO F1 θα μπορούσε να είναι το κορυφαίο SoC.

Διαφήμιση

Ο Snapdragon 845 SoC που τροφοδότησε το POCO F1, ήρθε με μια εκπληκτική τιμή ~ 287 $. Μιλώντας για την τιμολόγηση του διαδόχου της F1, ο Anuj αποκάλυψε ότι θα έχει υψηλότερες τιμές, καθώς είναι αδύνατο να ξεκινήσει με τις τιμές που έφερε το F1. Δεν ανέφερε το συγκεκριμένο εύρος τιμών του POCO F2.

Το POCO F2 Pro έκανε το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2020 με τιμή εκκίνησης 599 ευρώ. Ήταν μια έκδοση με Snapdragon 865 που τροφοδοτείται στο Redmi K30 Pro 5G και πήγε επίσημα τον Μάρτιο. Πιθανότατα, ο διάδοχος του POCO F1 με ένα κορυφαίο SoC θα μπορούσε να κοστίσει μεταξύ 340 $ έως 550 $.

Ο Anuj αποκάλυψε επίσης ότι ανέθεσε στην ομάδα Ε & Α να εργαστεί σε ένα άλλο προϊόν που θα μπορούσε να καταλήξει ως πνευματικός διάδοχος του POCO F1. Μπορεί να είναι κάτι και να μην ονομάζεται F2. Το στέλεχος του POCO δεν αποκάλυψε πολλές πληροφορίες σχετικά με τη μυστηριώδη συσκευή.

ΠΗΓΗ

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *