exnet.gr
Τεχνολογίες
ΦΗΜΗ: Το FIFA 23 θα επιτρέπει crossplay ματσάκια μεταξύ PlayStation, Xbox και PC
01/03/2022

Μπορεί ακόμη να είναι αβέβαιο αν το επόμενο ποδοσφαιρικό παιχνίδι της EA θα λέγεται FIFA 23 ή αν θα υιοθετήσει κάποιο άλλο όνομα, εξαιτίας της λήξης του συμβολαίου με την Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με αυτό ήρθαν τώρα στα φώτα της δημοσιότητας.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από ένα ρεπορτάζ του για το Xfire.com, ο γνωστός πλέον κατεργάρης leaker Tom Henderson, ο οποίος έχει αποκαλύψει τελευταία πολλές πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν για τα δρώμενα στην ΕΑ, μίλησε για το FIFA 23 και κάνει λόγο για μεγάλες αλλαγές.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το φετινό παιχνίδι της σειράς, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του CEO της EA, θα ονομάζεται FIFA 23 και θα συνεχίσει να πωλείται στην ίδια τιμή, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα, χωρίς να υιοθετεί το free-to-play μοντέλο του eFootball της Konami. Όσον αφορά τα νέα του χαρακτηριστικά, μια από τις μεγαλύτερης προσθήκες θα είναι το cross play.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν μεταξύ τους ανεξαρτήτως κονσόλας. Μάλιστα, το FIFA 23 θα δίνει τη δυνατότητα σε κατόχους PlayStation και Xbox κονσολών, καθώς και στους PC gamers να απολαύσουν μαζί την ποδοσφαιρική εμπειρία σε όλα τα διαθέσιμα modes του.

https://youtu.be/SYsi5QuOJNE

Συνεχίζοντας, το FIFA 23 θα είναι αρκετά εμπλουτισμένο και στο κομμάτι των licenses, με μεγάλες προσθήκες ειδικά στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Τέλος, σημειώνεται πως η Hypermotion τεχνολογία που είδαμε για πρώτη φορά στις next-gen εκδόσεις του FIFA 22 πλέον έχει βελτιωθεί δραματικά.

Συγκεκριμένα, η EA κατάφερε να καταγράφει τις κινήσεις των πραγματικών ποδοσφαιριστών μέσα από κάμερες που τοποθετούνται στα γήπεδα, χωρίς να χρειάζεται οι αθλητές να φορούν ειδικές motion capture στολές. Χάρη σε αυτή την εξέλιξη, η ομάδα μπόρεσε να τροφοδοτήσει τον machine learning αλγόριθμό της με 100 φορές περισσότερα δεδομένα animation μέσα σε μια μόλις ποδοσφαιρική σεζόν, απ’ ότι είχαν όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα στην 29 ετών ιστορία του franchise.

Φυσικά, όλες οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ίδια την EA ακόμη και μέχρι τώρα θεωρούνται φήμες, αλλά όπως φαίνεται η εταιρία ετοιμάζει φέτος μια αρκετά αναβαθμισμένη εμπειρία.
unboxholics.com

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *