exnet.gr
Τηλεφωνία
Έτοιμο προς παραγωγή το Xiaomi Mi Mix 2
06/09/2017

Το Xiaomi Mi Mix 2 θα έχει στο εσωτερικό του τον Qualcomm Snapdragon 835 στη θέση του SoC, ενώ η εταιρεία δίνει εικόνες από τη συσκευασία του.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi Mix 2 είναι το ότι η οθόνη θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης, με ελάχιστα πλαίσια δίπλα της. Αυτό είναι και το concept της καμπάνιας της Xiaomi, η οποία εμφανίζει το Mi Mix 2 ως αόρατο όταν κανείς φωτογραφίζει μαζί του, καθώς θεωρεί ότι η bezel less σχεδίασή του είναι στοιχείο που το κάνει να ενσωματώνεται στο περιβάλλον που απεικονίζει. Η εταιρεία έχει δείξει κάποιες εικόνες από τη συσκευασία του Xiaomi Mi Mix 2, καθώς και κάποια teasers από την καμπάνια προώθησής του.

Εκτός από το θέμα της σχεδίασης του τηλεφώνου, το οποίο φέρει τη διάσημη υπογραφή του Philippe Starck, το Xiaomi Mi Mix 2 θα “φορά” τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 και όχι τον 836 που είχε γραφτεί αρχικά ότι θα ενσωματωθεί στο εσωτερικό του, καθώς αυτός δεν έχει παρουσιαστεί επισήμως ακόμα, ενώ το Xiaomi Mi Mix 2 θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες και ήδη έχει φανεί ότι έχει ξεκινήσει η παραγωγή του. Εκτιμάται ότι το Xiaomi Mi Mix 2 θα έρθει να ανταγωνιστεί με αξιώσεις τους υπόλοιπους εκπροσώπους της high end κατηγορίας smartphones.

xiaomi-mi-mix-2-1

pestaola.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *