exnet.gr
Τηλεφωνία
Ανακοινώθηκαν οι τιμές για το Samsung Galaxy S9
08/02/2018

Την ώρα που η εκδήλωση της Samsung για την παρουσίαση του Galaxy S9 απέχει περίπου τρεις εβδομάδες, νέες πληροφορίες για το πώς θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της έρχονται στη δημοσιότητα και θυμίζουν τον τεχνολογικό κολοσσό της Silicon Valley, Apple.

Σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης από πηγές προσκείμενες στην εταιρεία το νέο smartphone της εταιρείας θα είναι πιο ακριβό από το Galaxy S8 του περασμένου έτους.

Συγκεκριμένα μια νέα αναφορά από το Tech Radar αφήνει να εννοηθεί ότι το Galaxy S9 μπορεί να κοστίσει 789 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο και 850 δολάρια στις ΗΠΑ, δηλαδή 100 λίρες και περί τα 100 δολάρια ακριβότερα από την τιμή του Galaxy S8 όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2017. Το λανσάρισμα άλλωστε νέων μοντέλων με υψηλές τιμές, όπως το Galaxy S8, το Note 8 καθώς και το iPhone X, απέδειξε ότι υπάρχει μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού που είναι πρόθυμη να πληρώσει μια περιουσία για ένα αρκετά έξυπνο κινητό τηλέφωνο. Να σημειώσουμε ότι σήμερα το Galaxy S8 κοστίζει περί τα 750 δολάρια στις ΗΠΑ, και στην Ελλάδα κοντά στα 700 ευρώ ενώ το Galaxy S8+ είναι ακριβότερο.

Παρότι η αύξηση της τιμής θεωρείται από παράγοντες της αγοράς αναμενόμενη, μπορεί να αποβεί μοιραία για τις πωλήσεις της συσκευής αν το νέο μοντέλο της εταιρείας δεν παρουσιάζει μεγάλες κι εντυπωσιακές αναβαθμίσεις.

Με βάσει τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το Galaxy S9+ μπορεί να διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης της διπλής κάμερας, λειτουργία ωστόσο που δεν είναι καινούργια αφού παρουσιάστηκε στο Note 8 το Σεπτέμβριο του 2017.

Το μεγαλύτερο Galaxy S9+, το οποίο θα είναι ακόμη πιο ακριβό από το βασικό μοντέλο Galaxy S9, μπορεί να περιλαμβάνει μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία και ακόμα μεγαλύτερη μνήμη. Αν και καμία από τις περιγραφές που έχουν κυκλοφορήσει δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την προαναφερθείσα αύξηση της τιμής, αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία δεν θα μπορούσε να μας εκπλήξει.

Επιπλέον, με αφορμή τα όσα έχει αφήσει η Samsung να εννοηθούν, η νέα έκδοση του Galaxy S9 έχει επικεντρωθεί στις αναβαθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πώς η νέα συσκευή μπορεί να περιλαμβάνει κι ένα χαρακτηριστικό εξαιρετικά αργής κίνησης.

Την ίδια στιγμή τον γύρο του Διαδικτύου κάνει και μία ξεχωριστή χρωματική παραλλαγή της επερχόμενης ναυαρχίδας της Samsung. Σύμφωνα με τον Evan Blass, το νέο τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει και σε Lilac Purple, πέρα από τις χρωματικές εκδόσεις Midnight Black, Titanium Gray και Coral Blue. Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν οι εν λόγω αποχρώσεις θα είναι διαθέσιμες και για τα δύο μοντέλα της εταιρείας Galaxy S9 όσο και για το Galaxy S9+.

Στιγμιότυπο από 2018-02-08 13-14-05

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ είναι προγραμματισμένο να παρουσιασθούν επίσημα στις 25 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη του Mobile World Congress, στη Βαρκελώνη, ενώ η εμπορική διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει περί τα μέσα Μαρτίου.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ είναι προγραμματισμένο να παρουσιασθούν επίσημα στις 25 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη του Mobile World Congress, στη Βαρκελώνη, ενώ η εμπορική διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει περί τα μέσα Μαρτίου.

DVSjmPsXkAAlTVE

DUedA6zWkAAYerd

Πηγή:insider.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *