exnet.gr
Τηλεφωνία
Ανακοινώθηκε η επίσημη κυκλοφορία κινητού με ενσωματωμένη τεχνολογία που διώχνει τα κουνούπια από την LG
29/09/2017

Η LG Electronics ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία στην ινδική αγορά του LG K7i, ενός smartphone που έχει την ιδιαιτερότητα ότι ενσωματώνει τεχνολογία που διώχνει τα κουνούπια.

Καλά διαβάσατε, η τεχνολογία με την εύγλωττη ονομασία Mosquito Away είναι σε θέση να κρατάει τα κουνούπια σε απόσταση από την συσκευή, άρα και από τον κάτοχό της. Το μυστικό του LG K7i είναι ότι εκπέμπει ήχους σε συχνότητες που δεν γίνονται αντιληπτοί από το ανθρώπινο αυτί, αλλά μόνο από τα κουνούπια, απωθώντας τα ώστε να αποφεύγει ο κάτοχος της συσκευής τα ενοχλητικά τσιμπήματα.

Το Mosquito Away είναι τοποθετημένο στην πλάτη της συσκευής, ενώ αν ο χρήστης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα κουνούπια μπορεί απλά να αλλάξει το κάλυμμα. Επιπρόσθετα, μαζί με το LG K7i παρέχεται και ειδικό stand ώστε η τεχνολογία Mosquito Away να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεμπόδιστα.

Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών το K7i διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών και ανάλυσης 854×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή με τους πυρήνες χρονισμένους στα 1,1GHz, 2GB μνήμης RAM, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 16GB με δυνατότητα επέκτασης, ικανότητα υποδοχής δύο καρτών SIM, κύρια κάμερα ανάλυσης 8 Megapixel με LED flash, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος και μπαταρία χωρητικότητας 2.500mAh.

Το K7i χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow ενώ η τιμή του βρίσκεται λίγο πάνω από τα 100 ευρώ.

 

neo_lg_kounoupia

 

Πηγή: pestaola.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *