exnet.gr
Τεχνολογίες
Αυτά είναι τα νέα fitness wearables της Samsung!
07/06/2016

Τα Gear IconX είναι ακουστικά-ψείρες χωρίς καλώδιο που μπορούν να καταγράφουν τις πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα άσκησης και παρέχουν στους χρήστες ενημέρωση σχετικά με τις επιδόσεις τους στο τρέξιμο. Τόσο το Gear Fit2 όσο και τα Gear IconX έχουν βελτιστοποιηθεί για να ωφελήσουν τον χρήστη ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, είτε προπονείται για ένα μαραθώνιο είτε κάνει την καθημερινή βόλτα στη γειτονιά του.

«Ο υγιεινός τρόπος ζωής αποτελεί προτεραιότητα για τους καταναλωτές, προκειμένου να απολαύσουν μια ικανοποιητική ζωή. Η wearable τεχνολογία της εταιρείας μπορεί να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα και να συνδυάσει το fitness με την ψυχαγωγία. Τα Gear Fit2 και Gear IconX απαντούν με ευκολία σε αυτές τις ανάγκες, επιτρέποντας τελικά στους χρήστες να απολαύσουν ακόμα περισσότερα από τις εμπειρίες fitness και τις καθημερινές δραστηριότητές τους», δήλωσε ο Younghee Lee, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Global Marketing του τμήματος Mobile Communications Business της Samsung Electronics.
Τα Gear Fit2 και Gear IconX θα είναι διαθέσιμα το 3ο τρίμηνο του 2016 σε Ελλάδα και Κύπρο σε τιμή που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί

newsit.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *