exnet.gr
Τηλεφωνία
Διέρρευσαν πληροφορίες σχετικά με το Samsung Galaxy On7 Prime
15/01/2018

 

Tα τηλέφωνα της σειράς Galaxy On που απαρτίζεται από συσκευές τύπου mid-range είναι διαθέσιμα για αγορά σε σχεδόν κάθε περιοχή του πλανήτη. Ακόμη και στην Βόρεια Αμερική μπορεί κανείς να βρει το Samsung Galaxy On7 για αγορά στο Amazon ή στο T-Mobile (ως Galaxy J7 Prime).

Το ίδιο θα ισχύσει και για το επερχόμενο μοντέλο Galaxy On7 Prime (2018) το οποίο ακόμη δεν έχει γίνει επίσημο. Κι όμως, το νέο αυτό smartphone εντοπίστηκε πρόσφατα στο GFXBench όπου παρατίθεται μαζί με μια λίστα προδιαγραφών του. Με βάση τις νέες πληροφορίες που παρέχονται από αυτό το benchmark μετρήσεων επιδόσεων, είναι σαφές ότι το Galaxy On7 Prime (2018) είναι μόνο μια μικρή αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο Galaxy On7 Prime, γνωστό και ως Galaxy J7 Prime σε ορισμένες αγορές.

Προφανώς, το smartphone έρχεται με την ίδια οθόνη 5,5 ιντσών με πλήρη ανάλυση HD (1080p) και επεξεργαστή octa-core Exynos 7870. Ακόμα και η φωτογραφική μηχανή έχει ανάλυση 13MP που βρίσκεται πίσω, παρέμεινε η ίδια, μαζί με την ποσότητα μνήμης: 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, μπροστά θα υπάρχει μια βελτιωμένη κάμερα των 13MP, ενώ το προηγούμενο μοντέλο είχε δευτερεύουσα κάμερα των 8MP εμπρός της.

 

Samsung-Galaxy-On7-Prime-2018
Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο είναι το στοιχείο πως το Galaxy On7 Prime (2018) θα κυκλοφορήσει με Android 7.1.1 Nougat

 

ΠΗΓΗ: techingreek.com

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *