exnet.gr
Τεχνολογίες
Εμφάνιση του Google Pixel XL 2 σε benchmark test
13/06/2017

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Google Pixel XL 2 εμφανίζονται σε διαρροές από benchmark test στο Διαδίκτυο.

Και στα δύο επερχόμενα μοντέλα της οικογένειας Pixel θα έχουμε επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835. Στο Διαδίκτυο έχουν διαρρεύσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Google Pixel XL 2 μέσα από ένα benchmark test στο οποίο υποβλήθηκε η συσκευή.

Έτσι, εκτός από τον επεξεργαστή, σημειώνεται ότι το Google Pixel XL 2 θα είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη διαγωνίου 5.6 ιντσών, με ανάλυση 2560×1312 pixels και αναλογία 18:9. O χρονισμός του επεξεργαστή εμφανίζεται να είναι στα 2.4 GHz, τα γραφικά είναι Adreno 540 και η μνήμη RAM στα 4 GB.

O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του Google Pixel XL 2 αναμένεται να είναι στα 128 GB, με την πίσω κάμερα να είναι στα 13 Megapixel και την μπροστινή στα 8 Megapixel. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 8, όπως είναι φυσικό σε μία συσκευή της οικογένειας Pixel, παρόλο που στις δοκιμές το Google Pixel XL 2 είχε Android 7.1.1 Nougat.

Πολλές πηγές στο Διαδίκτυο αναφέρουν ότι εκτός από το Pixel XL 2 και το Pixel 2, δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει και ακόμα ένα μοντέλο στην οικογένεια Pixel, το οποίο δεν ξεκαθαρίζεται σε ποια κατηγορία ανήκει. Ένα στοιχείο που έχει διαρρεύσει, πάντως, είναι ότι την οθόνη στα νέα μοντέλα θα την κατασκευάζει η LG Display.

 

Πηγή: pestaola.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *