exnet.gr
Τηλεφωνία
Επίσημη ανακοίνωση του νέου Meizu MX6
21/07/2016

Μετά από αρκετές διαρροές, τελικά η Meizu ανακοίνωσε επίσημα το MX6, την επόμενη high-end συσκευή smartphone που εντάσσεται στο portfolio της κινεζικής εταιρείας.

Η συσκευή εξωτερικά είναι πρακτικά πανομοιότυπη με το επίσης πρόσφατο Meizu Pro 6 με μεταλλική unibody κατασκευή, στρογγυλεμένες άκρες αλλά χωρίς το ring flash που συνοδεύει την κάμερα του Pro 6.

Το Meizu MX6 διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών, προερχόμενη από την Sharp, ανάλυσης Full HD (1920 x 1080 pixels). Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο δεκαπύρηνος Tri-Cluster Helio X20 της MediaTek χρονισμένος στα 2,3 GHz και συνδυασμένος με το Mali-T880GPU για την απόδοση των γραφικών.

Meizu2

Διαθέτει 4GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης μέσω υποδοχής κάρτας MicroSD. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Flyme 5 UI που βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow, ενώ υποστηρίζει τη χρήση δύο καρτών SIM.

Σε επίπεδο φωτογραφικών ικανοτήτων διαθέτει στο πίσω μέρος κάμερα με αισθητήρα IMX386 ανάλυσης 12 Megapixel, έκθεση f/2.0, φακό 6P και σύστημα PDAF για την ταχύτερη λειτουργία focus. Στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής βρίσκεται η δευτερεύουσα κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel με ευρυγώνιο φακό.

Meizu3

Ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται ενσωματωμένος στο φυσικό home button, στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής και υποστηρίζει τις τεχνολογίες εικονικών πληρωμών. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 3.060mAh, η οποία σύμφωνα με την κατασκευάστρια μπορεί να προσφέρει αυτονομία άνω της μίας ημέρας. Την ταχεία φόρτιση αναλαμβάνει η τεχνολογία mChgarge.

Meizu4

Τέλος, η Meizu ανακοίνωσε και το αξεσουάρ Loop Jacket, συμβατό τόσο με το MX6 όσο και με το Pro 6, το οποίο μοιάζει με ένα τυπικό flip cover με στρογγυλό άνοιγμα στο πάνω μπροστινό τμήμα του για την προβολή ειδοποιήσεων και άλλων πληροφοριών από τη συσκευή.

Το Meizu MX6 θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματικές εκδόσεις (Gold, Gray, Pink και Silver), από τις 30 Ιουλίου, αρχικά στην Κίνα και σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 300 δολάρια.
pestaola.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *