exnet.gr
Τεχνολογίες
ΗΠΑ : Μαρκάρονται με τσιπ εργαζόμενοι εταιρείας εθελοντικά
26/07/2017

Εδώ και πολλά χρόνια είναι σαφές πλέον ότι κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν τους πολίτες των δυτικών κοινωνιών σε απλούς αριθμούς πλήρως ελέγξιμους και υπό διαρκή παρακολούθηση. Η πεμπτουσία όλων αυτών θα είναι η περιβόητη εμφύτευση των μικροτσίπ στα χέρια των ανθρώπων, χωρίς αυτά δεν θα μπορούν να αγοράζουν δνε θα μπορούν να υπάρχουν

Η εταιρεία Three Square Market με έδρα το Ουισκόνσιν, θα γίνει η πρώτη εταιρεία των ΗΠΑ που θα εμφυτεύσει μικροτσίπ στα χέρια των εργαζομένων της.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε αυτόματες μηχανές με τρόφιμα και σνακς και πρόσφατα πρόσθεσε την δυνατότητα χειρισμού με εμφυτεύσιμα μικροτσίπ, επιτρέποντας στον καθένα να πληρώσει για τα τρόφιμα απλά κουνώντας το χέρι του κοντά σε μία από τις συσκευές τους.
Η εταιρεία ανακοίνωσε σχετικά: «Για να δείξουμε ότι τα εμφυτεύματα RFID είναι ασφαλή, η εταιρεία θα παρέχει δωρεάν τα RFID εμφυτεύματα σε όλους τους εργαζομένους κατά τη διάρκεια ενός «τσιπ πάρτυ» την 1η Αυγούστου. Η εμφύτευση θα είναι προαιρετική».


Εκτός από το όφελος από τη χρήση αγοράς τροφίμων από τα μηχανήματα, η 32M και η BioHax λένε ότι το τσιπ έχει δευτερεύοντα οφέλη, όπως το άνοιγμα των θυρών πρόσβασης, ενεργοποίηση φωτοτυπικών μηχανημάτων γραφείου, αυτόματη σύνδεση με υπολογιστές, ξεκλείδωμα τηλεφώνων, ακόμη και την αποθήκευση κρίσιμων πληροφοριών ιατρικής / υγεία.

Ποιο ελεεινό σχεδιασμό για την υποδούλωση του ανθρώπου δήθεν για το καλό του και για να αποκτήσει «ευκολίες» δεν θα μπορούσαν να κάνουν.

Πριν δύο χρόνια το pronews.gr είχε μεταδώσει την είδηση σοκ που ήρθε από το «δοκιμαστήριο» της Νέας Τάξης Πραγμάτων τη Σουηδία όπου εταιρεία «μαρκάρει» σαν «βόδια» τους υπαλλήλους της και αυτοί αποδέχονται εν πλήρη γνώση να απορρίψουν την ελευθερία τους και να δεχτούν το τρισκατάρατο «χαραγμα της Αποκάλυψης» την εμφύτευση του τσιπ στο χέρι.

H Nέα Τάξη Πραγμάτων προ των πυλών ετοιμάζεται για το τελικό της βήμα πριν την οριστική υποδούλωση του ανθρώπινου Γένους και φέρνει το «χάραγμα της Αποκάλυψης» σαν είδος οικονομικής διευκόλυνσης και το χειρότερο πολλοί εκ των ανθρώπων είναι έτοιμοι να «πουλήσουν» την ελευθερία τους στην κυριολεξια για ένα πιάτο φαγητό.

Αντί για κάρτα εισόδου η σουηδική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Epicenter είχε αποφασιστεί να εμφυτευθούν στην παλάμη του χεριού των εργαζομένων της ηλεκτρονικά μικροτσίπς.

Το χαμηλής ραδιοσυχνότητας τσιπάκι τοποθετείται απλώς πιέζοντάς το κάτω από το δέρμα του χεριού και ακολούθως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έχει πρόσβαση ο εργαζόμενος σε διάφορες υπηρεσίες που έχει δικαίωμα, δηλαδή να ανοίγει πόρτες, να βγάζει φωτοτυπίες κ.λπ.

«Πονάει σαν να σου κάνουν ένεση με λεπτή βελόνα», είχε σχολιάσει ο ρεπόρτερ του BBC που καλύπτει θέματα τεχνολογίας, και εμφύτευσε και αυτός το τσιπάκι στο χέρι του!

Το τσιπάκι υπέγραψαν τότε ότι το δέχονται 400 άνθρωποι και όπως δηλώνουν οι περισσότεροι, ελπίζουν στο μέλλον να μπορούν με αυτό να κάνουν και τις συναλλαγές τους, να πληρώνουν τον καφέ και το σάντουιτς που αγοράζουν από την καντίνα του γραφείου τους.

Μάλιστα, είναι πολύ ευχαριστημένοι, καθώς δεν χρειάζονται κωδικοί πιν ή άλλου είδους δικλίδες ασφαλείας, αφού η κάρτα τους δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί ή να κλαπεί

«Θα γονατίσουν οικονομικά το λαό σε τέτοιο βαθμό ώστε να δεχτούν τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο, το χάραγμα» έλεγε ο Γέροντας Παϊσιος. Έλεγε μάλιστα ο Γέροντας ότι τα οικονομικά μέτρα δεν θα σταματήσουν ποτέ μέχρι ο λαός να δεχτεί την πλήρη υποδούλωση του.

Αυτό είναι κάτι που ήδη συμβαίνει, ο απόλυτος ηλεκτρονικός έλεγχος ήδη είναι γεγονός. Μένει η μέρα που θα μας ανακοινώσουν για το καλό μας να δεχτούμε να σφραγιστούμε.

«Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.»

Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς

«Θα ‘ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν» φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο «χάραγμα».

Πολλοί πιστεύουν ότι θα μπορούν να διαβαστούν και οι σκέψεις.

Η πιο στυγνή παγκόσμια χούντα έρχεται..

 

Πηγή: ProNews

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *