exnet.gr
Τεχνολογίες
Η εικονική αίθουσα συσκέψεων της SAP στο TEDxAcademy 2016
28/09/2016

Η SAP θα παρουσιάσει το Digital Boardroom, μια εικονική αίθουσα συσκέψεων στην οποία θα συγκεντρώνονται όχι μόνο πρόσωπα αλλά και πληροφορίες που ανακύπτουν από την ανάλυση δεδομένων της επιχείρησης από το SAP Cloud for Analytics. H παρουσίαση θα γίνει στο πλαίσιο του TEDxAcademy 2016 την 1η Οκτωβρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η εταιρεία δηλώνει πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει σε πρωτοβουλίες που προωθούν την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, και έτσι στηρίζει για μια ακόμη χρονιά το TEDxAcademy 2016.

Με κεντρικό θέμα “Re-imagine Greece”, το TEDxAcademy 2016 υποδέχεται 19 διεθνώς αναγνωρισμένους ομιλητές στην 7η συνεχή διοργάνωσή του που θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη). Στόχος όλων των ομιλητών στη φετινή διοργάνωση είναι να μοιραστούν με το ελληνικό κοινό καινοτόμες και δημιουργικές σκέψεις και ιδέες με στόχο να έρθουμε όλοι πιο κοντά στην Ελλάδα που ονειρευόμαστε.

Στο πλαίσιο της υποστήριξής της στη φετινή διοργάνωση, η SAP θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τo SAP Digital Boardroom, μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα, μια virtual αίθουσα συσκέψεων, που στόχο έχει να πλαισιώσει και να απλοποιήσει τις διαδικασίες και επιδόσεις όλων των τμημάτων μια επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο. Η συγκεκριμένη καινοτομία της εταιρίας είναι βασισμένη στη λύση SAP Cloud for Analytics και αναμένεται να αξιοποιήσει δεδομένα που παρέχονται από τις πλατφόρμες SAP S/4HANA και SAP HANA Cloud Platform, αποτελώντας μια μοναδική πηγή άντλησης πληροφοριών για κρίσιμες επιχειρηματικές μετρήσεις της εταιρείας. Μέσα από τρεις οθόνες αφής, συγχρονισμένες μεταξύ τους, οι ηγέτες των επιχειρήσεων μπορούν να συγκεντρώνουν στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, άμεσα αξιοποιήσιμα σε πραγματικό χρόνο. Τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το Digital Boardroom της SAP είναι η απόλυτη διαφάνεια, η εξαγωγή άμεσων αποτελεσμάτων από βάσεις δεδομένων και η απλοποίηση των διαδικασιών μιας επιχείρησης.

tech.in.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *