exnet.gr
Τηλεφωνία
Η Apple ξεκίνησε τη διάθεση του ανανεωμένου λογισμικού iOS 11.0.2
05/10/2017

Η Apple ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος iOS 11 η οποία περιλαμβάνει τη διόρθωση του προβλήματος στο ακουστικό των νέων iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

Τα προβλήματα με το ακουστικό των συσκευών, παρατηρήθηκαν και κατεγράφησαν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των νέων smartphones της Apple. Ο ήχος περιγράφεται σαν «κροτάλισμα» ενώ η εμφάνισή του ήταν σποραδική καθώς αρκετοί χρήστες δήλωναν ότι εμφανιζόταν περίπου κάθε τρεις τηλεφωνικές συνομιλίες.

Η ύπαρξη τόσο του προβλήματος όσο και της διορθωτικής αναβάθμισης δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά σε νέες συσκευές. Πολύ πρόσφατα, παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισε και το τελευταίο Watch της Apple.

Στην περίπτωση των iPhone 8 και 8 Plus η αρχική εκτίμηση ήταν ότι επρόκειτο για πρόβλημα στο hardware αφού ο ενοχλητικός ήχος δεν εμφανιζόταν σε όλες τις συσκευές. Ωστόσο, όταν την προηγούμενη εβδομάδα διατέθηκε η iOS 11.1 σε beta έκδοση η οποία διόρθωνε το πρόβλημα έγινε αντιληπτό ότι επρόκειτο για bug του λογισμικού.

Για το λόγο αυτό η Apple αποφάσισε να προχωρήσει στη διάθεση της μικρότερης έκδοσης 11.0.2 για να διορθώσει το πρόβλημα άμεσα χωρίς οι χρήστες να περιμένουν την τελική έκδοση iOS 11.1. Για να ελέγξετε την αναβάθμιση ακολουθείστε τα βήματα Settings > General > Software Update > Download and Install.

 
Πηγή: .pestaola.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *