exnet.gr
Τηλεφωνία
Η DOOGEE παρουσιάζει το πιο θωρακισμένο smartphone που έχουμε δει μέχρι σήμερα.
20/03/2019

Η DOOGEE έδωσε το παρόν στο MWC 2019 και έφερε μαζί της αρκετές από τις συσκευές της, αλλά αυτό που προκάλεσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν το DOOGEE S90 με θωρακισμένη κατασκευή, μεγάλη αυτονομία και αξιοπρεπέστατα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το DOOGEE S90 έρχεται με οθόνη 6.18» FHD+ με επικάλυψη Gorilla Glass 4, επεξεργαστή octa-core MediaTek Helio P60, 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), dual κάμερα 16MP + 8MP με λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης, εμπρόσθια κάμερα 8MP με λειτουργία Face Unlock, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, dualSIM, λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo και μπαταρία 5050mAh με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης στα 10W.

dooge (1)

Η κατασκευή του DOOGEE S90 είναι πιστοποιημένη στα πρωτόκολλα IP68/IP69K και MIL-STD 810G για προστασία από νερό, σκόνη, πτώσεις και ακραίες θερμοκρασίες. Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως αρθρωτό smartphone, αλλά εννοεί τις ξεχωριστές θήκες που μπορεί να προμηθευτεί ο ενδιαφερόμενος για να έχει στα χέρια του gaming τηλεχειριστήριο ή ψηφιακό walkie-talkie ή κάμερα με νυχτερινή όραση και ευρυγώνιο φακό 131° της Sony κ.ά.

Η κλασική έκδοση του είναι διαθέσιμη μέχρι και τις 10 Μαρτίου σε τιμή €280.35 στο κατάστημα efox-shop.com, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ασφάλεια τελωνείου και πακέτου.


techgear.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *