exnet.gr
Τηλεφωνία
Η Microsoft αναβαθμίζει εφαρμογή για τα iPhone
22/12/2017

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα μια σημαντική ενημέρωση για την εφαρμογή Microsoft Pix για τα iPhone η οποία φέρνει πίσω την υπηρεσία Photosynth που η εταιρεία είχε εγκαταλείψει νωρίτερα αυτό το έτος.

 

Ξεκινώντας με την έκδοση 1.3.2, το Microsoft Pix όχι μόνο ενσωματώνει την τεχνολογία Photosynth, αλλά έρχεται και με άλλες βελτιώσεις συμπεριλαμβανομένης μιας δυνατότητας που επιτρέπει τη μετατροπή των βίντεο σε κόμικς.

Η Microsoft λέει ότι το εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες του iPhone να βγάζουν φωτογραφίες με προοπτική και να δημιουργούν πανοράματα βασίζεται στην αρχική υπηρεσία που δημιουργήθηκε το 2017 η οποία έρχεται με αρκετές βελτιώσεις.

Σε σύγκριση με το iPhone panorama χαρακτηριστικό το οποίο σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε οριζόντια και να δημιουργείτε πανοραμικές φωτογραφίες, το Microsoft Pix σας επιτρέπει να μετακινείτε τη φωτογραφία προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε εξετάζοντας έτσι καλύτερα τις φωτογραφίες που θα τραβήξετε.

Στη συνέχεια, συναντάμε τη νέα λειτουργία Pix Comix που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του hackathon OneWeek της Microsoft και μπορεί να μετατρέψει τα βίντεό σας σε κόμικ, επιλέγοντας αυτόματα τα πιο ενδιαφέροντα πλαίσια στο κλιπ.

Αυτό το χαρακτηριστικό χρησιμοποιεί τη λειτουργία πυρήνα Pix που ονομάζεται Moment Capture και αναζητά τα μη θολά πλαίσια, τα πρόσωπα με τα μάτια ανοιχτά και άλλες σκηνές που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε κόμικς. Τα συννεφάκια ομιλίας δημιουργούνται αυτόματα και οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τα μετακινήσουν, περιστρέψουν, αλλάξουν το μέγεθος και επεξεργαστούν το κείμενο όπως επιθυμούν.

Είναι αυτονόητο ότι η εφαρμογή παραμένει δωρεάν και υποστηρίζει οποιαδήποτε iPhone 5s ή νεότερο μοντέλο που τρέχει σε iOS 10 ή νεότερη έκδοση. Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση Microsoft Pix από το App Store.

Πηγή:secnews.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *