exnet.gr
Τηλεφωνία
Η Samsung ανακοινώνει νέο concept για αναδιπλώμενο smartphone με δύο οθόνες.
14/02/2019

Η Samsung έχει επιβεβαιώσει μέσα από τα επίσημα teasers της ότι θα παρουσιάσει το αναδιπλώμενο Samsung Galaxy F στις 20 Φεβρουαρίου μαζί με τη σειρά Samsung Galaxy S10. Μέχρι σήμερα, όμως, δεν έχουμε καμία εικόνα για τη συσκευή πέραν αυτών του περασμένου Νοεμβρίου από το συνέδριο SDC 2018.

Στην παρουσίαση που είχε γίνει τότε, ο ομιλητής της Samsung είχε δηλώσει ότι η συσκευή που κρατά στα χέρια του είναι απόλυτα λειτουργική, αλλά περικλείεται από ειδική θήκη για να μην καταλάβουμε τον σχεδιασμό της. Σήμερα, όμως, η ιστοσελίδα LetsGoDigital επανέρχεται στο προσκήνιο με 3D renders που βασίζονται σε μια φρέσκια πατέντα της Samsung (κατοχυρώθηκε μόλις χτες, 12 Φεβρουαρίου στο USPTO – US Patent Office).

samsun (1)
Το concept τους αφορά μια συσκευή με δύο ξεχωριστές οθόνες που θυμίζει μια πιο καλή υλοποίηση του ZTE Axon M, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φανταζόμαστε ως αναδιπλώμενο smartphone, δηλαδή μια ενιαία οθόνη που συνεχίζει να λειτουργεί μετά το δίπλωμα της και με προσαρμογή του λειτουργικού συστήματος σε μικρότερο μέγεθος.

Παρατηρούμε δύο ίδιες οθόνες σε μέγεθος, με τη δεξιά να διαθέτει εμπρόσθια κάμερα επάνω αριστερά, ενω αμφότερες είναι κυρτές στις πλευρές τους. Βλέπουμε, επίσης, υποδοχές USB Type-C και 3.5mm, αλλά και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος της δεξιάς οθόνης.

sams (1)
techgear.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *