exnet.gr
Τηλεφωνία
Κυκλοφόρησε σήμερα το πολυαναμενόμενο iPhone 8
22/09/2017

Κυκλοφόρησε σήμερα το πολυαναμενόμενο iPhone8 και 8 Plus σε αρκετές χώρες σε όλο τον πλανήτη. Για την ίδια ακριβώς συσκευή το άνοιγμα της τιμής ξεπερνάει τα 300 δολάρια

Η στιγμή που περίμεναν καιρό οι φανατικοί φίλοι των iPhone έφθασε καθώς σε ένα μεγάλο αριθμό χωρών ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των iPhone8 και iPhone8 Plus. Το Quartz συγκέντρωσε σε ένα πίνακα τις τιμές που έχουν αναρτηθεί σε τοπικά site της Apple και διαπίστωσε ότι το άνοιγμα μεταξύ της Αμερικής που είναι η φθηνότερη αγορά και της Ουγγαρίας που είναι η ακριβότερη ξεπερνάει τα 300 δολάρια για την βασική έκδοση (64GB).

Η Αμερική είναι η φθηνότερη χώρα καθώς στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος και αυτό καθώς αυτός διαφέρει από πολιτεία. Όπως αναφέρει το Quartz η τιμή που κλήθηκαν να πληρώσουν για μία συσκευή στην πολιτεία της Νέας Υόρκης για την βασική έκδοση ήταν της τάξης των 761 δολαρίων.

Για την Ελλάδα μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανισθεί τιμές στο τοπικό site της Apple. Στην χώρα μας όπως και σε ένα ακόμη μεγάλο αριθμό ευρωπαϊκών χωρών τα iPhone 8 θα κυκλοφορήσουν στις 29 Σεπτεμβρίου.

iphone_8_kostos

 

Πηγή: news247.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *