exnet.gr
Τηλεφωνία
Με Αμερικανική πιστοποίηση της FCC θα κυκλοφορήσουν τα νέα Samsung
16/01/2018

Η Samsung θα παρουσιάσει επίσημα τα Galaxy S9 και S9+ τον επόμενο μήνα κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, ενώ οι συσκευές έλαβαν και σχετική πιστοποίηση από την FCC (Federal Communications Commission).

Σύμφωνα με την FCC οι νέες ναυαρχίδες της Samsung θα έχουν τις κωδικές ονομασίες SM-G960 (για το S9) και SM-G965 (για το S9+). Οι δύο εκδόσεις θα υποστηρίζουν όλες τις βασικές μπάντες λειτουργίας (LTE, GSM, CDMA και UMTS) ενώ η κατασκευή των μοντέλων θα πραγματοποιηθεί σε εργοστάσια σε Βιετνάμ, Κίνα και Κορέα.

Η αμερικανική Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών ενέκρινε τα μοντέλα SM-G960U, SM-G960U1, SM-G960W και SM-G960XU, με τα δύο πρώτα να είναι πιθανότατα οι αμερικανικές εκδόσεις του Galaxy S9, ενώ το τρίτο θα είναι η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στον Καναδά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GSM Arena, το τέταρτο μοντέλο αφορά τις συσκευές που θα αναλάβουν να σηκώσουν το βάρος των προωθητικών ενεργειών. Ομοίως θα υπάρχουν οι ανάλογες εκδόσεις για το SM-G965, δηλαδή το Galaxy S9+ (δηλαδή U, U1,W και XU).

Τελευταίες διαρροές θέλουν τις νέες ναυαρχίδες της Samsung να εξοπλίζονται με Super Speed Dual Pixel 12 Megapixel κάμερα με ικανότητα λήψης βίντεο σε διαμόρφωση Super Slow-motion (δηλαδή σε πολύ αργή κίνηση). Επιπρόσθετα, θα διαθέτουν στερεοφωνικά ακουστικά της AKG, πιστοποίηση IP68 για προστασία από νερό και σκόνη, σαρωτή ίριδας και ικανότητα ασύρματης φόρτισης της μπαταρίας.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *