exnet.gr
Τηλεφωνία
Με διπλή κάμερα το νέο Sony Experia XZ Pro
29/01/2018

Σχέδια (schematics) μιας συσκευής που πιθανότατα είναι το Sony Xperia XZ Pro ήρθαν στη δημοσιότητα. Στα σχέδια η συσκευή εμφανίζεται με edge-to-edge οθόνη και διπλή κάμερα στην πλάτη.

Αναλυτικά, στο πίσω μέρος βλέπουμε τη διπλή κάμερα να βρίσκεται σε οριζόντια διάταξη στο πάνω αριστερά μέρος του smartphone, συνοδευόμενη από το LED Flash. Πιο κάτω βλέπουμε το logo Xperia και από κάτω το logo του NFC. Η συσκευή φαίνεται ότι θα έχει τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στο πλάι.

Στο μπροστινό μέρος, η συσκευή φαίνεται με οθόνη edge-to-edge και ελάχιστα περιθώρια πάνω και κάτω και ένας φακός για την κάμερα.

Σε αντίθεση με προηγούμενες πληροφορίες που ήθελαν το Sony Xperia XZ Pro με οθόνη 16:9, η νέα διαρροή υποδεικνύει το μοντέλο με αναλογία 18:9.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συσκευή αναμένεται με οθόνη OLED 5,7 ιντσών 4K, Snapdragon 845, RAM στα 6GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB. Η μπροστινή κάμερα αναμένεται στα 13MP. Η μπαταρία του αναμένεται με χωρητικότητα 3.420mAh. Η συσκευή αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις της τον Ιούνιο.

Πηγή:techblog.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *