exnet.gr
Τηλεφωνία
Μόλις κυκλοφόρησε: Android N Developer Preview 2
14/04/2016

Σήμερα, η Google έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα που φέρνει ακόμα πιο κοντά την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Android N. Η δεύτερη προεπισκόπηση του νέου λειτουργικού για τους προγραμματιστές είναι διαθέσιμη για λήψη.

Σύμφωνα με την Google, το Android N Developer Preview 2 φέρνει αρκετά σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που αποσκοπούν στους τακτικούς χρήστες αλλά και στους προγραμματιστές.

Όσοι λοιπόν διαθέτουν μία από τις συμβατές συσκευές Nexus για το Android N Preview Developer μπορούν να δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό. Η Google σε αυτή την έκδοση πρόσθεσε το Vulkan, το νέο 3D rendering API.

Με το Vulkan θα παρατηρήσετε μείωση στη χρήση της CPU και η Google υπόσχεται πολύ εντυπωσιακά benchmarks.

Επιπλέον, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το Android Ν Developer Preview 2 φέρνει συντομεύσεις launcher, έτσι ώστε οι εφαρμογές να μπορούν πλέον να καθορίζουν ποιες συντομεύσεις επιθυμούν οι χρήστες να τρέχουν στο launcher κάτι που θα βοηθήσει στην γρηγορότερη εκτέλεση ενεργειών.

Η νέα έκδοση λανσάρει επίσης και τα νέα ενημερωμένα Emoji Unicode 9. Ο νέος σχεδιασμός των emoji της έκδοσης κινείται πιο κοντά σε ένα πιο «ανθρώπινο σχεδιασμό.»

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι αλλαγές στο API που συμπεριλαμβάνονται στην ενημερωμένη έκδοση, καθώς η Google συνεχίζει προσθέτει και να τελειοποιεί μεγάλες δυνατότητες, όπως την υποστήριξη για multi-windows, ειδοποιήσεις, και άλλα.
iguru.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *