exnet.gr
Τηλεφωνία
Νέες πληροφορίες για την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S9 & S9 Plus
05/12/2017

Τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος. Οι δύο συσκευές φαίνεται ότι θα κάνουν μια πρώτη εμφάνιση τον Φεβρουάριο στο MWC 2018. Έχουμε ήδη ακούσει κάποιες φημολογούμενες προδιαγραφές για τα δύο smartphones.

Τώρα έχουμε κάποιες λεπτομέρειες και για τα χρώματα του νέου Galaxy S9 και του Galaxy S9 Plus. Τα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερα χρώματα. Ένα από τα νέα χρώματα λέγεται ότι είναι το σκούρο μωβ.

Φημολογείται ότι τα άλλα τρία χρώματα είναι το μαύρο, το χρυσό και το μπλε, δηλαδή τα ίδια χρώματα με τα οποία κυκλοφορεί και το τρέχον Samsung Galaxy Note 8. Ο σχεδιασμός των Galaxy S9 και S9 Plus λέγεται ότι είναι παρόμοιος με τον υπάρχοντα στα Galaxy S8 και S8 Plus.
Τα νέα κινητά τηλέφωνα θα έρχονται με οθόνες ίδιου μεγέθους, αν και θα έχουν πιο λεπτά πλαίσια από τα υπάρχοντα μοντέλα. Η Samsung θα λανσάρει επίσης το νέο επεξεργαστή Exynos 9810 με το S9. Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, η μία με το 9810 και η άλλη με το Qualcomm Snapdragon 845. Η Samsung θα έχει αποκλειστικότητα στο Snapdragon κατά το λανσάρισμα.

Αναμένουμε επίσης ένα τρίτο κινητό τηλέφωνο το επόμενο έτος, το Galaxy S9 μίνι, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές για το αν αυτή η συσκευή θα εμφανιστεί στο MWC ή αργότερα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία της νέας σειράς Galaxy S9.

 

Πηγή:secnews.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *