exnet.gr
Τηλεφωνία
Νέο smartphone brand από τη Huawei στην ελληνική αγορά
20/10/2016

Με το Honor 8 η Huawei λανσάρει και στην ελληνική αγορά ένα νέο brand κινητών τηλεφώνων, απευθυνόμενοι πρωτίστως στους millennials και ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή συνδυασμού κάποιων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, με «ευγενή» υλικά κατασκευής και σχεδιασμό που αφήνει το αποτύπωμα του, σε πιο προσιτή τιμή.
Το Honor 8 είναι εφοδιασμένο με dual-camera δύο αισθητήρων 12 MP – έναν RGB για τη σύλληψη των χρωμάτων και έναν μονόχρωμο για τις λεπτομέρειες. Εκτός του οπτικού φίλτρου, ο μονόχρωμος αισθητήρας εμφανίζεται να αιχμαλωτίζει τρεις φορές περισσότερο φως από το σύνηθες, βελτιώνοντας το δυναμικό εύρος της εικόνας και μειώνοντας το θόρυβο. Οι δύο αισθητήρες επιτρέπουν επίσης τη χρήση διάφορων ειδικών φίλτρων μετά από τη λήψη της φωτογραφίας και το παιχνίδι με το βάθος πεδίου.
Η μπροστινή κάμερα έχει αισθητήρα 8 MP και διάφορες ειδικές λειτουργίες που συνήθως απασχολούν όσους ασχολούνται με τις selfie πόζες. Η 5,2 ιντσών οθόνη είναι τυπικής, Full-HD ανάλυσης. H ύπαρξη θύρας USB Type-C βοηθά στην ταχύτερη φόρτιση (47% σε 30 λεπτά). Σύμφωνα με την εταιρεία, το μεταλλικό πλαίσιο λειτουργεί προστατευτικά σε πιθανές πτώσεις ή σκληρές συνθήκες χειρισμού της συσκευής, παρά το περίβλημα από ενισχυμένο, πολλαπλών στρώσεων γυαλί.
Το Honor 8 ενσωματώνει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin και έναν συν-επεξεργαστή i5 (για τον έλεγχο των αισθητήρων και άλλων λειτουργιών), οι οποίοι λειτουργούν παράλληλα, με ζητούμενο τις υψηλότερες επιδόσεις και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, υποστηριζόμενοι από 4 Gb RAM. Η μπαταρία του είναι 3.000 mAh και θα κυκλοφορήσει στην έκδοση με 32 Gb onboard μνήμη, επεκτάσιμη μέσω microSD καρτών.
Ακόμα, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος υποστηρίζεται από λειτουργία αυτόματης εκμάθησης, με την έννοια ότι η συχνότητα χρήσης αυξάνει την ταχύτητα ανταπόκρισης.

news247.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *