exnet.gr
Τηλεφωνία
Πληροφορίες για τα πολυαναμενόμενα κινητά Google Pixel 2.
04/10/2017

Σε λίγες ώρες η Google θα παρουσιάσει τα νέα της smartphone Google Pixel 2 και του Google Pixel XL και ήδη έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες γι’ αυτό.
Σύμφωνα με τις διαρροές, το νέο Pixel 2 XL θα έχει curved OLED panel (Gorilla Glass 5) με ανάλυση 1440×2560 pixels (QHD) ενώ στο εσωτερικό του θα έχει τον Snapdragon 835, 64 GB ή 128 GB διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο μπαταρία 3520mAh.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος της οθόνης που θα έχει καθώς και το αν θα έχει ή όχι θύρα για τα ακουστικά. Στο πίσω μέρος του θα έχει (και αυτό) διπλή κάμερα καθώς κι αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων δεύτερης γενιάς.

Το Pixel 2 αναμένεται να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το μεγάλο Pixel 2 XL, εκτός από την οθόνη, η οποία όπως είναι λογικό θα είναι μικρότερη και δεν αναμένεται να είναι κυρτή, ενώ και η μπαταρία του θα είναι μικρότερη στα 2700mAh.

Επίσης η Google αναμένεται να ανακοινώσει ότι όσοι αγοράσουν τα νέα της smartphone θα έχουν απεριόριστο Google cloud storage μέχρι το 2023.

Τέλος ο γνωστός για τις διαρροές του Evan Blass, ανέβασε στο Twitter τα σχέδια του νέου τηλεφώνου της Google

Φυσικά όλα αυτά αναμένεται να τα επιβεβαιώσει ή να τα διαψεύσει η εταιρία στην επίσημη παρουσίαση των νέων της smartphones την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 19.00 ώρα Ελλάδος.

newsit.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *