exnet.gr
Social Media
Συνέδριο Social Media 2016: Τι θέλει να πει ο ομιλητής;
19/04/2016

Το Marketing Week διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το δημοφιλέστερο ελληνικό συνέδριο για το Marketing στα Social Media. Την Παρασκευή 22 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ επιλεγμένοι ομιλητές από το εξωτερικό και γνωστοί εκπρόσωποι της ελληνικής αγοράς θα μεταφέρουν στο κοινό τις επικρατούσες τάσεις, θα δώσουν στρατηγικές συμβουλές για πιο αποτελεσματική χρήση των Social Media, θα παρουσιάσουν επιτυχημένα και βραβευμένα case studies και θα ρίξουν φως στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και στα πλεονεκτήματα των διαφορετικών κοινωνικών δικτύων.

Τι θα αποκομίσετε από το συνέδριο

Αν είστε στέλεχος Brand, start-up επιχείρησης ή αν δραστηριοποιείστε στο e-commerce: Θα ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των Social Media, τόσο σε καθιερωμένες πλατφόρμες όπως το Facebook και το Twitter, όσο και στα ανερχόμενα για τους marketers Instagram και Snapchat. Θα εμπνευστείτε από πραγματικές καμπάνιες και θα λάβετε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε σε έσοδα την παρουσία σας στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα κατανοήσετε ακόμη βαθύτερα τα χαρακτηριστικά και τις στρατηγικές δυνατότητες του κάθε δικτύου και θα μάθετε πώς θα διαχειρίζεστε πιο αποδοτικά τις σελίδες σας και πώς θα συνεργάζεστε πιο αποτελεσματικά με τα agencies.

Αν είστε στέλεχος Agency: Θα δείτε επιτυχημένες στρατηγικές που εφάρμοσαν μεγάλα διεθνή agencies, βοηθώντας τους πελάτες τους να εκμεταλλευθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλεονεκτήματα των Social Media. Θα ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στο Social Media Marketing, θα παρακολουθήσετε παραδείγματα καμπανιών που έφεραν εντυπωσιακά αποτελέσματα και θα δείτε πώς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε Μέσου επηρεάζουν το ύφος του αντίστοιχου περιεχομένου.
thetoc.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *