exnet.gr
Αρχική
Τεχνολογία Force Touch θα ενσωματώνει το Galaxy Note 8
11/08/2017

Όλα τα καλούδια θα έχει πάνω του το νέο επερχόμενο Galaxy Note 8 της Samsung Electronics και εικάζεται σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το ET News ότι η συσκευή θα έρθει με μια ευαίσθητη στην πίεση «Force Touch» οθόνη που θα της επιτρέπει να ανταποκρίνεται με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με την πίεση που θα της ασκεί ο χρήστης. Αυτό έλλειπε από τα Galaxy S8 και Galaxy S8+ τα οποία έχουν μια πιο περιορισμένη υποστήριξη ως προς αυτή την λειτουργία που βρίσκεται απλώς στο εικονικό Home Button.

Να υπενθυμίσουμε πως το νέο Phablet των νοτιοκορεατών θα παρουσιαστεί στις 23 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη, λίγο πριν από την επίσημη έναρξη της συσκευής στην Κορέα που ορίστηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου.

Αυτό το χαρακτηριστικό που ονομάζεται 3D Touch θα επιτρέπει στους χρήστες να εκμεταλλεύονται ακόμη και την πίεση που ασκούν με το δάχτυλό τους πάνω στην οθόνη του Note 8. Πάντως η αλήθεια είναι πως στο δημοσίευμα δεν έγινε σαφές εάν η νέα αυτή δυνατότητα θα μπορεί να εφαρμόζεται σε ολόκληρη την οθόνη του νέου Note 8 ή αν θα φέρει ένα force touch πλήκτρο το οποίο θα είναι εικονικό μιας και η συσκευή δεν θα έχει φυσικό κεντρικό φυσικό πλήκτρο.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά του Note 8 είναι πως θα περιλαμβάνεται μια οθόνη υψηλής ανάλυσης των 6.3 ιντσών, διπλή πίσω κάμερα και μπαταρία των 3.300 mAh.

Η Samsung ξεκίνησε και το “βελτιωμένο της Note 7” με την επωνυμία Note Fan Edition αποκλειστικά για την Κορέα στις 7 Ιουλίου. Οι 400.000 μονάδες αυτής της περιορισμένης έκδοσης προβλέπεται να αγοραστούν πριν από το ντεμπούτο του Note 8.

techingreek.com

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *