exnet.gr
Τεχνολογίες
Το νέο πρόγραμμα της SAP διευκολύνει τις διαδικασίες για τη Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού
05/02/2018

Η SAP ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα HCM Bridge to the Cloud που βοηθά τις επιχειρήσεις να μεταφέρουν τις διαδικασίες Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού σε Cloud.

H SAP ανακοίνωσε πρόσφατα την δημιουργία του «HCM Bridge to the Cloud», ενός προγράμματος που βοηθάει τους πελάτες της που έχουν ήδη εγκατεστημένες (on-premise) λύσεις SAP ERP Human Capital Management (HCM) να μεταβούν αντιστοίχως σε τεχνολογία cloud. Μέσω της παροχής σαφών οδηγιών, προβλέψιμων αποτελεσμάτων, βέλτιστων χρόνων σε ότι αφορά την αξιολόγηση, καθώς και πιο ευέλικτων εμπορικών συμφωνιών, οι υπηρεσίες και τα εργαλεία ψηφιακού μετασχηματισμού του ανθρωπίνου δυναμικού διευκολύνουν τους πελάτες στη μετάβασή τους σε λύσεις SAP SuccessFactors που βασίζονται στο cloud. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι η πρώτη, μίας σειράς ανακοινώσεων που δρομολογεί η εταιρεία για το 2018, στοχεύοντας στην ομαλή μετάβαση των on-premise πελατών της προς το cloud.

 

Με τη μετάβαση στις λύσεις SAP SuccessFactors, οι οργανισμοί δύνανται:

• Να επαναπροσδιορίσουν και να απλοποιήσουν την διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού μέσα από τυποποιημένες και βελτιωμένες επιχειρησιακές διαδικασίες.

• Να αντικαταστήσουν ποιοτικά την «τεχνολογία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού» σε «τεχνολογία ανθρώπων», με σκοπό να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις σημερινές ανάγκες του σύγχρονου και ψηφιακού δυναμικού.

• Να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο το HR εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις, μέσα από την παροχή πληροφοριών και γνώσεων που θα επιτρέψουν στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού να συμβουλεύει ορθώς τους ηγέτες, έτσι ώστε να συμβαδίζουν με τις συνεχείς αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον.

• Να παραμένουν ενημερωμένοι σχετικά με τις τεχνολογικές καινοτομίες μέσω τριμηνιαίων updates.

• Να ενεργοποιούν τους τεχνολογικούς πόρους εστιάζοντας στη δημιουργία επιχειρησιακών αξιών και καινοτομιών αντί απλώς να προσαρμόζονται και να συντηρούν διαδικασίες.

 

Οι υπηρεσίες και τα εργαλεία του HCM Bridge to the Cloud έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπουν στους πελάτες να χρησιμοποιούν τα βέλτιστα- προς το συμφέρον των επιχειρήσεών τους – εργαλεία, ενώ παράλληλα προστατεύουν τις υπάρχουσες επενδύσεις τους στον τομέα των λύσεων διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου.
Στο πρόγραμμα HCM Bridge to the Cloud διατίθεται ένα πλήρες σύνολο υπηρεσιών και εργαλείων , ικανό να βοηθήσει κάθε επιχείρηση στην ομαλή μετάβαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών HR που διαθέτει, αναλαμβάνοντας παράλληλα μηδαμινό ρίσκο. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα διαθέτει:

• Προκαθορισμένους επιταχυντές διαμόρφωσης, βιβλιοθήκες επεξεργασίας και εργαλεία ενσωμάτωσης και μεταφοράς δεδομένων

• Δημιουργία εξατομικευμένου χάρτη μετάβασης στον ψηφιακό μετασχηματισμό του HR

• Υποστήριξη επιχειρηματικών υποθέσεων που αποδεικνύουν την απόδοση επένδυσης (ROI) για την εταιρεία

• Ελκυστικούς εμπορικούς όρους που αντικατοπτρίζουν τις υπάρχουσες επενδύσεις

 

Με αυτές τις διαθέσιμες υπηρεσίες και εργαλεία, η SAP δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν και να επιτύχουν πρόσθετη επιχειρηματική αξία με χαμηλό ρίσκο για τις επιχειρήσεις τους, μεταφέροντας και επεκτείνοντας τις διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού τους στο cloud, μέσω των λύσεων SAP SuccessFactors.

cloud-computing-02-600x450

Πηγή:pestaola.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *